Így veszítik el a férfiak az erős nőket

Egy erős nőt nem nehéz elveszíteni
Egy erős nőt nem nehéz elveszíteni

Kedves Férfiak! Számtalan húzással üldözhettek el magatok mellől egy erős nőt. Pedig ha találtatok valakit, aki független, és aki tisztában van az értékeivel, őt megéri megtartanotok. Pár dologra nem árt odafigyelni, ha az életetekben akarjátok tudni őt.

Elveszíted, ha alapvetőnek hiszed a jelenlétét

Amint elfelejted, mekkora áldás az, hogy az erős nő az életed része, elveszíted őt. Hidd el, ez a nő bizony nem állapodik meg olyan mellett, aki nem értékeli őt. Egy erős nő nem lesz boldog olyan férfi mellett, aki semmiként kezeli őt. Ne hidd, hogy örökre melletted lesz, csak mert most éppen ott van – a maradása sosem lesz garantált.

Elveszíted, ha irányítani próbálod

Amint megpróbálsz neki parancsolgatni, elüldözöd őt magad mellől. Egy független és erős nő soha, semmilyen körülmények között sem hagyja majd, hogy átvedd felette az irányítást. Mi lenne, ha inkább tisztelnéd a függetlenségét? Ő a maga ura, a maga főnöke, a maga motiváló ereje. Egy igazi nő bizony ennyire önálló. Megrémít? Akkor menj és keress egy gyengébb jellemet!

Elveszíted, ha nem bízol az erős nő döntéseiben

Ha megkérdőjelezed a döntéseit, nem jársz jól. Amint egy erős nő kiszagolja, hogy hátráltatni próbálod abban, hogy naggyá legyen, elhagy téged. Olyan férfira van szüksége, aki nem ijed meg a sikereitől, sőt, aki támogatja őt az előrelépésben.

Elveszíted, ha a “helyére” akarod rakni

Amint azt érezteted vele, hogy ő a gyengébbik nem képviselője, messze szalad majd tőled. Ne akard megleckéztetni, és ne akarj uralkodni felette! Egy erős nő soha, semmilyen körülmények között sem találja elfogadhatónak a diszkriminációt, még a legenyhébb jellegűt sem.

Elveszíted, ha meg akarod változtatni

Ha képtelen vagy megbirkózni az erős személyiségével, inkább sétálj el mellőle még most! Mert egy erős nő, aki tudja, hogy mit vár az élettől, bizony nem fog megváltozni a kedvedért. És senki kedvéért sem.

Elveszíted, ha játszod a nehezen kaphatót

Egy erős nőnek nincs ideje játékokra. Vannak saját álmai, amiket üldöznie kell, vannak saját céljai, melyekre fókuszálnia kell. Nem keres olyat, aki csak játszadozni akar vele. Egy olyan férfire vár, aki mellett kiegyensúlyozott életet élhet. Tisztában van az értékeivel, így nem fog könyörögni a figyelmedért.

Elveszíted, ha többé már nem tud megbízni benned

Egy erős nő sosem bocsájtja meg az árulást. Időre van szüksége, míg valakiben bízni kezd, de ha végre sikerül neki, azt feltétel nélkül teszi. Ha valamilyen okból te mégis megtöröd a bizalmát, a hajó bizony örökre elúszik, barátom!

(M.F.)                                                                                             A cikk forrása itt >>

Ha még nem hallottál Annie Leibovitzról, most megismerheted a fotósok királynőjét!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>