Az ideális utazó szett titkai – Így utazz stílusosan!

Utazz stílusosan, segít a jól összeállított utazó szett!
Ötven fölött is utazhatsz stílusosan.

Pár éve még könnyen belefért, hogy akár egy farmer- póló összeállítással indultál volna el egy utazásra, de ma már ezt elképzelhetetlennek tartod? Nem csoda, hiszen ahogy érettebb lettél, úgy a kényelem is egyre fontosabbá vált. Az 50 egy új korszak kezdete, ezért itt az idő, hogy azt tedd, amit a szíved diktál! Éld meg az álmaid, gazdagodj új élményekkel és utazz, amennyit csak tudsz! Ezzel az utazó szett összeállítással segítünk neked abban, hogy mindezt stílusosan és kényelmesen tehesd meg. 

Elő a sálakkal!

A sálak azon túl, hogy praktikusak még eleganciát is kölcsönöznek a megjelenésednek. Szerezz be különböző anyagú és stílusú sálakat, mint például sifont, gyapjút, pamutot és selymet. Bátran használd őket alkalomhoz mérten.

Tűnj ki a kitűzőkkel!

A kitűzők klasszikus kiegészítőknek számítanak, hiszen egy letisztult összeállítást is könnyen stílusossá tudnak tenni. Különösen akkor lehet fontos szerepük, ha nem igazán szeretsz ékszereket viselni magadon, vagy egyszerűen csak nem szeretnél többféle kiegészítőt bepakolni. Egy divatos kitűző is tökéletesen öltöztet, így előszeretettel használhatod a blúzodon, kabátodon, táskáson vagy akár a hajadban is.

Védelem és hidratálás a bőrnek

Igaz ugyan, hogy az ősz beköszöntével egyre kevésbé kell itthon a nap káros hatásaira odafigyelnünk, de ez könnyen megváltozhat az utazás hatására. Jelen esetben akár délebbre, akár a hegyekbe veszed az irányt, ne feledkezz meg a bőröd védelméről és hidratálásáról. Akárhova is utazol egy fényvédő és egy hidratáló krém mindig legyen a táskádban. Vagy ha praktikusságra törekszel, akkor vegyél egy olyan BB- krémet, amely egyszerre több funkciót is ellát.

Kell egy kis hiúság

Ki ne szeretné, hogy jól mutasson azokon a képeken, amelyek az új helyek felfedezése és az új élmények megszerzése közben készülnek? Pár egyszerű lépéssel te is könnyen ragyoghatsz. Szükséged lesz egy leheletnyi alapozó az egyenletes bőrért, pirosítóra az üde arcért, szempillaspirálra az elbűvölő tekintetért és egy kis ajakbalzsamra a hidratált ajkakért. Ezek nem foglalnak sok helyet a táskádban, mégis segítenek abban, hogy minden kattintásnál magabiztos és sugárzó lehess.

A manikűrkészlet

Sajnos még a legfrissebb manikűrt is érheti baleset, és egy letört köröm nemcsak a megjelenésed, de a hangulatodat is elronthatja. Az ilyen esetekre legyen nálad egy kis manikűrkészlet, hogy gyorsan javíthass a helyzeten.

Összegzés

Nem árulunk el titkot azzal, hogy a megjelenésed sokat megmutat rólad. Pontosan ezért fontosak az apró részletek is, melyekre könnyen ügyelhetsz, ha az utazó szett mindent tartalmaz, amire csak szükséged lehet. Tehát ne felejtsd el, akár ízletes borokat kortyolgatsz egy szőlőskertben, akár egy nyüzsgő nagyvárost fedezel fel, tedd azt mindig stílusosan!

(H.N.)

A cikk forrása itt >>

Utazások, melyekre minden nőnek el kell mennie