Húszéves a Szex és New York: ünnepeljünk a kedvenc jeleneteinkkel!

A Szex és New York szereplői /forrás: media-addict.hu/
A Szex és New York szereplői /forrás: media-addict.hu/

A napokban ünnepli premierjének 20. évfordulóját mindannyiunk kedvenc sorozata, a Szex és New York. A négy barátnő hat évadon át csalt mosolyt az arcunkra esténként, történetük igazi kikapcsolódást jelentett a fáradt hétköznapok végén. Kedvenc jeleneteinkkel ünneplünk.

Sokat kaptunk tőlük

20 hamar elröppenő év, 94 fotelhez bilincselő epizód, 2 egész estés mozifilm, 4 ízig-vérig nő és megszámlálhatatlanul sok nevetés. Sokat köszönhetünk a Szex és New Yorknak, hiszen Carrie, Charlotte, Miranda és Samantha története nem kevésszer hatott ránk motiválóan, és nem kevésszer látott el minket jó tanácsokkal. Miattuk hiszünk a nőiesség, a barátság és a függetlenség erejében.

Sok mindenről szólt a velük töltött hat év, a szingliség, a házasság, a válás, a megcsalás, a gyereknevelés témája mind-mind szerepet kaptak a forgatókönyvben. Kevés olyan sorozat van még, amely ennyire lenne őszinte és szexi egyszerre. Tabuk nélkül tárták fel a nőiség és nőiesség mibenlétét, nekik köszönhetően váltunk igazi feministákká.

Sokszínű jelenetek

Nevetésre, sírásra és arcpirulásra egyaránt adtak okot az epizódok, unalomra sohasem kellett számítani. Lássunk egy válogatást kedvenc jeleneteinkből!

„Ez csak egy vibrátor, nem tiltott crack.”

Szex és New York-Nyuszika jelenet

No Description

 

„Akkora, mint egy bébirépa.”

Szex és New York – Samantha “szerelmes” 2

“Gyöngyszemek” a Szex és New Yorkból… 😀 / 6 – “Egyszer voltam egy krapekkal, akié olyan parányi volt mint egy koktél virsli – jobban járt volna ha inkább mustárba tunkolja!! XD

 

„Azért itt leszek mögötted, ha meggondolnád magad.”

Szex és New York – Volna, volna, volna (Az igaz barátság).avi

Minden jog az HBO-nál! Ajánlom mindenkinek nemre és korra való tekintet nélkül, hogy nézze meg. Megható részlet a Szex és New York c. sorozatból, és szerintem mindenki érti, miért írtam oda, hogy “az igaz barátság”. Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copryrigt Act of 1976, allowance is made for “fair use” for purpose such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research.

 

„Ne játsszuk meg azt, ami nincs!”

Szex és New York – Carrie és Big szakítása

“…volt valami ami visszatartott…tudván,hogy elértem a végső határt…” Minden jog az HBO-nál.

 

„Előásom az istennőt, ha beledöglök is!”

Szex és New York – Istennő tánc

Minden jog az HBO-nál.

 

„Nézzetek már tükörbe, szépek vagytok!”

Szex és New York – Modellek

1. évad 2. epizód – “Modellek és halandók” Minden jog az HBO-nál

 

„Minden rosszban van valami jóképű.”

Szex és New York 5×01 Horgonyt fel!

“Ezért is szeretem New York-ot, itt minden rosszban van valami…jóképű.” A sorozat jogai nem az enyémek, hanem a készítőé(HBO). Minden negatív kommentet eltávolítok. Ha valami nem tetszik, akkor légy szíves ne nézd.

Mihályi Fruzsina

10 lecke, amire a Szex és New York tanított minket

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>