Hozzád is nemsokára unoka érkezik? Ezeket vásárold ajándékba!

Az unoka érkezése nagy öröm a nagyszülő életében
Az unoka érkezése nagy öröm a nagyszülő életében

A közeljövőben nagymama leszel, esetleg már meg is érkezett a kis csöppség? Most mutatunk olyan lehetséges ajándékokat, amelyeknek az újdonsült szülők biztosan örülnek. 

Pelenka

Ahogy a közhely is tartja, pelenkából sosem elég. Ha pelenkát vásárolsz az unoka számára, alaposan járj utána a márkának, ugyanis nem mindegyik pelenka anyaga megfelelő a csecsemők bőrének! A méret miatt is érdeklődj a friss szülőknél, meglátod, a kis unoka elképesztő gyorsan nő majd.

Ajándékutalvány

Sokan úgy tartják, hogy az ajándékutalványok unalmasak és rossz ajándéknak számítanak. Ez az újdonsült szülőkre azonban egyáltalán nem vonatkozik, hiszen ők tudják legjobban, mit igényel a baba. Az ajándékutalványt arra tudják költeni, amire szükségük van.

Popsikenőcsök

Az újszülöttek feneke kifejezetten érzékeny. Éppen ezért többféle popsikrém ajándékozása remek ötlet lehet. A legjobb, ha többféle kencét vásárolsz kisebb kiszerelésben, így a szülők ki tudják tapasztalni, melyik válik be az unoka fenekén.

Étkezéshez valók

Etetőszékre, tálakra és kanalakra nem lesz egyből szüksége a családnak, azonban rengeteg időt és energiát megspórolhatsz a szülőknek, ha előre gondoskodsz ezekről.

Ajándék anyunak és apunak

Amikor egy új baba születik, általában a család összes tagja vele foglalkozik és a neki hasznos tárgyakkal „lepik meg” anyut és aput. Persze a gyerek a legfontosabb, de úgyis meglesz mindene, mivel az egész család szeretete körülveszi. Ne habozz tehát két rugdalózó helyett egy üveg bort vinni az apukának, az anyukát pedig lepd meg rengeteg csokoládéval! Megérdemlik!

(K.D.)

A cikk forrása itt>>