A megcsalás jelei árulkodóbbak, mint gondolnád

A megcsalás jelei könnyen gyanúra adhatnak okot

Fényt deríteni párunk románcaira könnyebb, mint valaha. Üzenetek, e-mailek és telefonhívások is fennmaradhatnak egy óvatlan mozdulat után. Mindenki ismeri a klasszikus jeleket. Fogyás, új zenei vagy öltözködési ízlés. Ha úgy érzed, a szokásostól eltérően viselkedik a párod, talán érdemes figyelned, hogy a megcsalás jelei mutatkoznak-e rajta.

Megváltozott szókincs

Figyelni kell, milyen szavakat, szókapcsolatokat használ élettársunk. Ha például hirtelen feljajdul, hogy ”Uramatyám!”, és ezt a kifejezést sosem használtátok eddig, máris gyanút ébreszt. Ha sok időt tölt a szeretőjével, biztosan átvesz tőle pár kifejezést.

Változik a napirend

Eddig mondjuk minden este óramű pontossággal ért haza, megvacsorázik, majd megsétáltatja a kutyát. Most azonban egyből a zuhanyzóba siet, vagy éppen tölt magának 4 cent whiskyt, amit általában csak hétvégékre tartogat.

Egyedül vezet

Általában együtt ugrotok autóba, hogy elintézzétek a napi teendőket. Mostanában egyre több indokot talál arra, hogy egyedül töltsön pár percet. „Csak a boltba ugrom sportújságért, nem akarlak untatni.”

Nézni szabad

„Láttad, ahogy a kedves szomszéd megnézte a feneked?” – kérdezi mosolyogva. „Az a jóképű orvos igazán a te eseted!” – cukkol téged. Ilyenkor kíváncsi vagy, hova tűnhetett a féltékenysége. Nem titok.

Hirtelen szakértő lesz

„Tudtad, hogy Amerikának van a legnagyobb kutyapopulációja?”- véletlenszerűen hoz fel ehhez hasonló tényeket egy olyan témákban, amik igazából sosem érdekelték. Lehet, hogy kezdi átvenni a szeretője érdeklődési körét.

Bambulás

A férfi, akinek mindig mindenre volt válasza, most nem találja a szavakat. Az agya kisült a hazugságok és kifogások tömkelegétől, amelyeket összehordott. Amikor véletlenül megkérdezed, mikor volt utoljára az IKEA-ban, szinte már láthatod a fogaskerekek működését a fejében: „Mondtam neki, hogy az IKEA-ba megyek? Mit mondhattam, mit akarok venni? Próbál sarokba szorítani? Lebuktam?” Amíg ezt mind átgondolja, te csak egy kínos bambulást látsz az arcán.

A megcsalás jelei azonban nem egzakt tények, addig ne gyanúsítsd meg párod, míg meg nem győződsz az igazadról! Azonban, ha biztosnak érzed, mindenképp ülj vele beszélni, különben csak magad kínzod.

(K.D.)

Ajánlunk neked néhány megcsalásról szóló filmet és sorozatot