Hogyan válasszunk megfelelő női karórát, ha esküvőre vagyunk hivatalosak?

Női karóra esküvőre

Egy esküvő nem csak a jegyespár, de a meghívottak számára is nagy készülődést jelent. A legtöbben ilyenkor vásárolják meg az elegánsabb ruháikat, ékszereiket és óráikat. Főleg az óra szokta okozni a legnagyobb dilemmát a hölgyeknél. Modern legyen vagy klasszikus? Köves vagy egyszerű darab? Milyen tehát a megfelelő karóra a ruhánkhoz, ha valóban alkalomhoz illőt szeretnénk?

Csillogás és kövek a visszafogott elegancia híveinek?

Akármennyire meglepő, de ha öltözetünk inkább a szolid elegancia irányzatát követi, akkor okvetlenül dobjuk fel egy köves karórával és hozzá hasonló ékszerekkel. Ennek nagyon egyszerű oka van. Az esküvő, habár az eleganciáról szól, a lagzi után egyfajta koktélparti jellegű esemény. Ez a zene, az öröm és a közös ünneplés, na meg a lazulás ideje. Ha ékszereink is visszafogottak, nem csak a ruhánk, akkor már inkább „irodás” hatásúvá válhatunk. Ez pedig egy esküvőn kifejezetten kerülendő. Dobjuk fel bátran tehát egy köves órával a szettünket. Például a Shengke elragadó köves női karóra igazán remek választás lehet. Ha pedig igazán szeretnénk fokozni a hatást, akkor a Shengke apróköves karóra + nyaklánc + fülbevaló szettel biztos, hogy nem fogunk mellélőni.

Légies órák a légies megjelenéshez

Ha választásunk mondjuk egy mutatós kék selyem maxiruhára esett, akkor mindenképp olyan órát válasszunk hozzá, amely visszatükrözi ezt a légies, könnyed eleganciát. A Kimio exkluzív kék köves női karóra egy árnyalatában passzoló kék maxiruhával nem csak földöntúli érzetet, de igazán elegáns megjelenést is kölcsönöz. Viszont ha a klasszikus, elegáns miniruhákra, akár például egy vajszínű típusra esett a választásunk, akkor sem maradhatunk óra nélkül. A Kimio elegáns köves arany fehér színű női karóra és a Shengke elegáns szögletes fehér bőrszíjas női karóra egyszerre modern és stílusos, tehát tökéletesek egy letisztult, modern alkalmi miniruhához. A lényeg, hogy mindig a ruha hangulatát és „könnyedségét” tartsuk szem előtt. Az óra pedig kiegészítse azt, vagy pedig ellensúlyozni kell a hatást.