Hogyan maradjak szexi ennyi idősen?

Egy nő bármeddig szexi maradhat
Egy nő bármeddig szexi maradhat

Sok nő számára a kor nem csak egy szám. Eljön az idő, amikor úgy érzik, már nem elég vonzóak párjuk számára és kétségbe esnek. Megmutatjuk, hogy maradhatsz szexi 50 fölött. 

Fogadd el, hogy elmúltál 50!

A vonzerő kulcsa a magabiztosság, ezért fogadd el a korodat és tudd, hogy még mindig szexi vagy. Gondolj arra, hogy az 50 fölötti szex nem ritkaság, neked is megy.

Fejben dől el minden

A legfontosabb az, hogy vonzónak tartsd magadat. Képzeld magad abba a korba, amikor loholtak utánad a férfiak, legyenek azok a húszas, vagy harmincas éveid. Hunyd be a szemed, azután pedig nézz mélyen a tükörbe és vedd észre, hogy még mindig ugyanaz az ember vagy. Ha elhiszed magadról, hogy még mindig szexi vagy, az megnöveli az önbizalmad és egy másik embernek tűnsz majd.

Ne foglalkozz másokkal!

Talán te is úgy gondolod, hogy a férfiak nálad fiatalabb nőket akarnak, azonban az önbizalmad segítségével bármelyik férfit megkaphatod. Légy magabiztos, és ne érdekeljen, mások mit mondanak. Koncentrálj a célodra: arra, hogy szexi legyél 50 fölött.

Öltözködj!

Akár hiszed, akár nem, az öltözködésed sugározza az érzelmeidet. Viselj magassarkút és tedd színesebbé a gardróbodat! Egy jó stílustól kívánatosabb leszel, és az 50 fölötti szex könnyebb lesz, mint valaha.

Mindig törődj a hajaddal!

Folyamatosan változtasd a stílusát, ha általában felkötöd, engedd ki. Ha rövid hajad van, variálj a színével. Lehet, hogy a hajad változtatása adja meg azt a kis lökést, amire szükséged lehet.

Szexinek lenni 50 fölött egyáltalán nem lehetetlen. Minden rajtad, konkrétabban az önbizalmadon múlik.

(K.D.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>