Hogyan lehetne jobb a Randivonal profilom? – Tippek a sikerhez

Hogyan lehet jobb a Randivonal profilom?

A randi oldalak számos előnnyel is bírnak, de sajnos a hátrányuk, hogy egyetlen profilnyi lehetőséged van első benyomást tenni. Ha tehát az eddigi tapasztalataid nem váltották be az online társkereső oldalakhoz fűzött reményeid, tedd fel magadnak a kérdést: “vajon elég jó a Randivonal profilom?”. Természetesen minden társkereső oldalra gondolunk, tanácsainkkal pedig felturbózhatod a profilod, és máris láthatod a hatását.

Hagyd a szelfit

A lehető legrosszabb dolog, amit tehetsz, ha előnytelen szelfit teszel ki magadról a Randivonal profilodra. A túl közeli, rossz szögből fotózott, nem megfelelő fényviszonyok között készített képek mind ide sorolhatóak, így a kísérletezés helyett a legjobb, ha inkább másik megoldást választasz.

Kérd meg egy barátnőd, hogy lőjön rólad néhány jó képet vagy használd a telefonod időzítőjét! Keress egy helyet a lakásban, ahol jók a fényviszonyok és a háttérbe se fognak belógni a polcot díszítő csecsebecsék. A legjobb, ha teljes alakos képeket is töltesz fel, de legalább vállig látszódj.

Írj egy ütős bemutatkozót

Legyen rövid, tömör, de megragadó. A legtöbb oldalon azt a tanácsot olvashatod, hogy történetet mesélj és ne listákat írj. Ez igaz, de a novellát inkább hagyd későbbre, most röviden szedd össze a gondolataidat. Igenis kiemelhetsz néhány pontot listaszerűen, hogy átláthatóbb legyen a bemutatkozód.

Hagyd a kliséket! Szeretsz nagyokat sétálni és jó könyveket olvasni? Mindenki más is! Ahhoz, hogy kitűnhess a tucatnyi egyforma leírás közül, írj a szívedből. Mit mondanál a tökéletes férfinak magadról, ha szembe ülne veled?

Ne a hobbikat sorold fel, hanem a szenvedélyed! Gondolj csak bele, te is olyan társat keresel magad mellé, akivel egyezik az érdeklődési körötök. Ha tehát beírsz néhány hobbit, csak mert jól hangzanak és valakinek épp ezek alapján leszel szimpatikus, már azelőtt  halálra ítéled a kapcsolatot, hogy belekezdenétek.

Ügyelj a helyesírásra! Számodra is fekete ponttal indul a pasi, akinek az első üzenete tele van helyesírási hibákkal? Akkor feltehetően a neked való partner is éppen így gondolkodik! Miután megírtad a szöveget, hagyd egy kicsit pihenni, majd tiszta fejjel olvasd át újra hibák után kutatva.

Nézesd át egy baráttal

Egy külső szemlélő képes olyan szempontból tekinteni rá, ahogyan te nem tudnál. Kérd meg egy barátod, hogy értékelje a Randivonal profilod. A feladatra pedig olyat keress, akiről tudod, hogy akár kegyetlenül őszinte is tud lenni – hiszen az építő kritika itt a javadra válik majd.

Tölts ki mindent!

A Randivonal profilom füle sokkal több lehetőséget tartogat, ha rászánod az időt. Ne hagyj üresen semmit, egy teljesen kitöltött profil az oldal számára is pozitívabb.

A társkeresés online a legjobb dolog, amit tehetsz – még ha nem is úgy tűnik

Kiemelt kép forrása: Woman photo created by karlyukav – www.freepik.com