Hogyan készítsünk téli kiegészítőket? Még varrni sem kell hozzá!

A téli kiegészítők mindig feldobják a megjelenésünket
A téli kiegészítők mindig feldobják a megjelenésünket

Nem kell rögtön boltba szaladni, ha új ruhadarabra, a téli kiegészítők valamelyikére van szükségünk. A pazarlás századában egyébként sem ártana átállni az újrahasznosításra. Rengeteg egyszerű trükköt találhatunk az interneten, melyek segítenek saját kezűleg, saját ízlésünkre szabott téli kiegészítőket készíteni.

Kesztyű

DIY Winter Hand Gloves Idea | Reuse Old Sweater | Sonali’s Creations

Here is comes best idea of making hand gloves for winter seasons. #winterhandgloves #handglovesdiy #sewingcraft #diy Here is best idea of reusing old saree! #pillowcover #diy Reuse Old Jeans 🔥 Jeans Handmade Purse from Old Denim https://youtu.be/I6CzTnTPpYo DIY Jhumar Hanging from Balls | Useful Craft https://youtu.be/uLCqhGjiNME FloorMat Idea from Cloth | Doormat,Rugs,Table Mat Making https://youtu.be/y2inCyNgMig PACIFIC SUN by Nicolai Heidlas Music https://soundcloud.com/nicolai-heidlas Creative Commons – Attribution 3.0 Unported- CC BY 3.0 http://creativecommons.org/licenses/b…

Könnyen készíthetünk például vadonatúj kesztyűket régi, már nem használt pulóverekből vagy topokból. A házi készítésű kesztyű legnagyobb előnye, hogy saját kézformára szabhatjuk, így a méretbeli egyezés garantált lesz. Ha nincsen otthon varrógépünk, egy kis türelemmel, kézzel is összevarrhatjuk a darabokat. Díszítésként varrhatunk rá gombokat, gyöngyöket is.

Sapka

DIY NO KNIT Hat, Mittens and Scarf Out Of a Sweater (NO KNIT & NO SEW) – No-knit Knit Kit Tutorial

Easy tutorial of how to make a knit hat (no-knit hat), mittens and scarf WITHOUT knitting and sewing from useless sweater! So you’ll get an adorable winter kit just for half an hour! Everything is absolutely easy and clear – all you have to have is a useless sweater and a glue gun.

Már nem hordott pulóverből sapkát is készíthetünk. A videóban a hölgy ragasztó pisztolyt használ, így megspórolhatjuk magunknak a varrással járó macerát. Megéri bojtot is készíteni a sapka tetejére, így kreatívabb lesz a téli kiegészítők egyik kedvence.

Sál

How to Make a Scarf From a Sweater: Easy DIY! No-Sew Option | TheKateeMeow

Here is a simple tutorial to turn a sweater into an awesome scarf. In this video I show you how to transform a sweater into a scarf 2 different ways: sewing and without sewing! If you have old sweaters lying around and you aren’t sure what to do with them, this tutorial is a perfect craft to turn something old into something new and useful!

Természetesen sálat is könnyedén készíthetünk már nem hordott ruhadarabokból. Itt is a pulóvereket javasoljuk, hiszen minél melegebb a kiegészítő, annál praktikusabb a hideg téli napokon. A videón varrógépes és ragasztó pisztolyos megoldást egyaránt láthatunk. Bojtok is készíthetők. Ne féljünk kreatívan díszíteni a téli kiegészítők összes darabját!

(M.F.)

Téli divat: ezek a hideg időjárás legtrendibb kiegészítői

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>