Hogyan hozhatsz szerencsét a házra?

A szerencse megér némi rendezkedést
A szerencse megér némi rendezkedést

Tejesen mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, bizonyára te is örülnél, ha egy kis szerencse érné a családodat. Cikkünkben olyasmiket mutatunk be, amelyek segítenek jó egészséget, boldogságot és szerencsét adni a háznak és lakóinak.

Színes ajtók

A feng shui szerint az ajtók tájolására és színére egyaránt megéri odafigyelni a jó szerencse érdekében. A délre néző ajtóknak pirosnak vagy narancssárgának, az északra nézőknek kéknek vagy feketének, a nyugati tájolásúaknak szürkének vagy fehérnek, a keletieknek pedig barnának vagy zöldnek kell lenniük.

Elefánt

Az elefánt állhatatos, hűséges, bölcs jelleméről ismert, a szerencse egyik szimbólumaként is gyakran feltűnik. Szerezz be egy kis elefántszobrot, ha védelmezni szeretnéd a családodat! Állítólag az sem mindegy, hogyan áll az elefánt ormánya, részesítsük előnyben azokat a szobrokat, amelyeken az ormány felfelé mutat.

Friss virágok

A feng shui elvei szerint nem csak vidámságot hoznak a házra, de jó szerencsét is. Vigyázni kell viszont, hogy ne legyen tövise a virágnak, amit vázába teszel. És általában is a szúrós, éles levelű növényeknél hathatósabb eredményre számíthatunk, ha a kerekded formájú növényeket választunk a lakásba.

Füstölők

Hiedelmek szerint a füst megtisztítja az otthonunkat a negatív energiáktól. Harmóniával és szerencsével veheted körbe magadat, ha minden nap meggyújtasz egy füstölőt. Igyekezzünk olyat vásárolni, amely garantáltan természetes alapanyagból készült, kerüljük a fekete színű füstölőket, azok leginkább mesterséges anyagokkal kevertek!

Katicabogár

Minden kisgyermek tudja, hogy a katicabogarak szerencsét hoznak. Nem véletlenül jönnek izgalomba, amikor meglátnak egyet. Egy falikép, esetleg egy katicaszobor az otthonodat is állandó szerencsének teheti ki. Kertedben örülj a katicáknak, ne pedig elűzni próbáld őket!

Patkó

Sokan tudják, hogy a patkó a szerencse jelképe. A falra kitéve dekorációnak is mutatós. Megéri beszerezni egyet, hiszen a ház lakóit mind védelmezi a szerencsétlenségek ellen.

Kamillatea

A kamillatea nem csak relaxáló hatásáról híres. Rendszeres fogyasztói jó egészségnek és szerencsének örvendhetnek az év minden napján.

Jól elhelyezett tükör

A feng shui szerint a tükröknek kiemelt szerep jut. Olyan helyre kell raknunk őket, ahol a szabadra, kertre néznek és az idilli képet láthatjuk viszont bennük. Ennek köszönhetően pozitív energiákkal töltik meg a szobát.

(M.F.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

9 meghatározó lakástrend, ami 2018-ban átveszi az uralmat

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>