Híres filmes idézetek – Te vajon hányat ismersz fel belőlük?

Híres filmes idézetek kvíz

Vannak olyan ikonikus filmek, amiknek egyetlen soráról a teljes történet beugrik. Ezek a mondatok sokszor olyannyira ismertek, hogy szállóigévé válnak. Ilyen híres filmes idézetek sorát gyűjtöttük össze legújabb kvízünkben. Teszteld, hogy te hányra ismersz rá!

Híres filmes idézetek az elmúlt 80 évből

A leghíresebb idézetekben az a legszebb, hogy kortalanná válnak. Sokszor még azok is kívülről fújják őket, akik egyébként nem is látták a filmet. Kvízünkben 8 világszerte ismert idézetet szedtünk össze az elmúlt 80 év ikonikus filmeiből: drámákból, romantikus filmekből, vígjátékokból és akcióból egyaránt. Így biztosan mindannyian egyenlő eséllyel indultok, akár az akcióban, nevetésben vagy érzelmekben gazdag filmeket kedvelitek!

Tedd próbára magad, töltsd ki alábbi tesztünket és tudd meg, mennyire vagy képben a legnagyobb filmek terén!

Többre vágysz?

Elragadott a játék izgalma és még többet szeretnél? Nézd meg korábbi kvízeinket is, számos témában találsz érdekes teszteket! De ha már a híres filmes idézetek témájánál tartunk, ajánljuk figyelmedbe kvízünket, amivel tesztelheted, hogy felismered-e a filmeket a bennük szereplő legismertebb ruhák alapján. Mit gondolsz, menni fog?

Film kvíz másképp: Felismered a filmtörténelem ikonikus ruháit?

A kvíz háttérképének forrása: Background vector created by macrovector – www.freepik.com