A 7 legjobb vígjáték, amit sosem ununk meg

Az 50 első randi /kép forrása: http://www.asset1.net/
Az 50 első randi /kép forrása: http://www.asset1.net/

Ránk fér a nevetés ezeken a borús őszi napokon. Ezért most következzen a – szerintünk – 7 legjobb vígjáték, hogy vidámabban teljenek az esték! Ezekkel a filmekkel garantáltan kellemes perceket szerzünk magunknak.

50 első randi

50 first dates Trailer

Trailer of the movie – 50 First Dates.

Adam Sandler és Drew Barrymore közösét képtelenség nevetés nélkül végignézni. Romantikus komédia ez, melyben egy drámai alaphelyzet szüli a vicces szituációkat. Zseniális alapötlet, briliáns alakítások és soha meg nem unható történet – így jellemeznénk az 50 első randit, melyet szívünk szerint mi 50-szer is újranéznénk.

Másnaposok

The Hangover (2009) Official Trailer #1 – Comedy Movie

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt The Hangover (2009) Official Trailer #1 – Comedy Movie Three buddies wake up from a bachelor party in Las Vegas, with no memory of the previous night and the bachelor missing.

A 21. században készült egyik legjobb vígjáték egy eseménydús legénybúcsút mutat be. Vagyis pontosabban a másnapot, amikor a semmire sem elékező társaság nyomába ered az előző este történéseinek. Az első film akkora sikert aratott, hogy egy trilógiát alkottak belőle.

Micsoda nő!

Pretty Woman Official Trailer – Richard Gere, Julia Roberts Movie HD

Edward Lewis (Gere), a successful businessman and “corporate raider”, takes a detour on Hollywood Boulevard to ask for directions. Receiving little help, he encounters a prostitute named Vivian Ward (Roberts) who is willing to assist him in getting to his destination. Director: Garry Marshall Producer: Arnon Milchan, Steven Reuther, Gary W.

Úrinővé varázsolható egy prostituált? Az alapötlet is hihetetlenül vicces, hát még a kivitelezés! Szerkesztőségünk egyöntetűen kedvencének szavazta meg Julia Roberts legjobb filmjét, a Micsoda nő!-t. Most, hogy beköszöntött a hűvös idő, ideje paplan alá dugni magunkat és újranézni ezt a remeket.

A 40 éves szűz

The 40-Year-Old Virgin – Trailer

Comedy sensation Steve Carell plays a nice guy who has lived his whole life without �ng it,�ut now his misguided pals are helping him to score– and maybe even find true love.

Azt hiszed, a te szerelmi életed hever romokban? A 40 éves szűz megtekintése után erősen elgondolkodsz majd azon, hogy talán csalnak a meglátásaid. A cím egyébként nem csupán figyelemfelkeltés, a történet középpontjában valóban egy 40 éves férfi áll, aki még mindig nem veszítette el a szüzességét.

Bridget Jones naplója

Bridget Jones’s Diary – Trailer

Academy Award winner Renée Zellweger (Best Supporting Actress, Cold Mountain, Chicago) and Hugh Grant (Love Actually) star in a delightful comedy about the ups and downs of modern romance. Bridget (Zellweger), a busy career woman, decides to turn over a new page in her life by channeling her thoughts, opinions and insecurities into a journal that becomes a hilarious chronicle of her adventures.

A nők kedvenc filmje egyértelműen helyet kap a legjobb vígjátékok listáján. Nem akad közöttünk olyan, aki ne tudott volna azonosulni Bridget Jones magánéleti kínlódásaival. A nagy ő megtalálása korántsem egyszerű, negyven környékén pedig hajlamosak vagyunk minden hitünket elveszíteni. Bridget mindannyiunknak erőt adott – ha máshogy nem, hát úgy, hogy életét elnézve elhittük, a miénknél van ám szerencsétlenebb sors is.

Hivatali patkányok

Hivatali Patkányok részlet 01

Uploaded by Teurone86 on 2009-10-01.

Az irodai munkák komédiájában a monoton, unalmas tevékenységet végző emberek mindennapjait láthatjuk. Eseménydúsnak és izgalmasnak aligha nevezhetőek azok, de pont ettől lesz olyan élethű a hivatali munkavilág bemutatása. A szórakozás garantált! Most egy szinkronizált magyar részletet mutatunk meg belőle.

Vissza a jövőbe

Back To The Future (1985) Theatrical Trailer – Michael J. Fox Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Subscribe to CLASSIC TRAILERS: http://bit.ly/1u43jDe Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Back To The Future (1985) Theatrical Trailer – Michael J.

Az időutazás tökéletes helyzetkomikumként szolgál, így nem meglepő, hogy a Vissza a jövőbe az egyik legjobb vígjáték lett. 1985 és 1955 között ugrálnak a szereplők, miközben viccesebbnél viccesebb kalandokba bonyolódnak.

Mihályi Fruzsina

Egy film rólunk és nekünk: Könyvklub, avagy az alkony 50 árnyalata

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>