Hét pillanat, amikor a férfi rájön: értékes nőt veszített

Fiatalon sem könnyű, de a válás 50 felett igazi kihívás
Fiatalon sem könnyű, de a válás 50 felett igazi kihívás

Amikor egy férfi elveszít egy nőt, aki igazán szerette és törődött vele, időbe telik, mire igazán bánni kezdi, hogy menni hagyta. Amikor rájön, hogy milyen ritka is az igaz szerelem, rögtön megbánja tétlenségét. Egy ilyen válás 50 felett mindenképpen nehéz perceket hoz. Lássuk azt a hét pillanatot, amikor garantáltan rátör majd a rossz érzés.

1. Amikor rájön, hogy senki sem törődik vele eléggé

Látni fogja, hogy senki sem szereti úgy, ahogyan te szeretted. Nem remeg majd érte a hangjuk, nem verekszik át tűzön-vízen magukat, hogy mellette legyenek. Hamar rájön, hogy ebben az egocentrikus világban nagyon ritka az a szeretet, amit tőled kaphatott.

2. Amikor anyagias nőkkel találkozik

Belátja majd, hogy az igaz szerelemnek nincs sok köze a pénzhez. Felnéz majd rád a függetlenségedért és azért, mert nem a pénzéért voltál vele, és hogy egyedül is képes vagy túlélni.

3. Amikor senkivel sem oszthatja meg az érzéseit

A haverjai persze mindig ott lesznek, de lesznek pillanatok, amikor nem tud majd olyan mélyen beszélgetni senkivel, ahogyan veled sikerült neki. Nem tud majd megnyílni másoknak, és ez a felismerés rendesen arcon csapja majd. Hiányzik majd neki az empatikus éned.

4. Amikor rájön, hogy nem mindenki értheti meg őt

ad

Sok ember veszi majd körül őt, és legtöbbször jól is érzi majd magát velük. De amint véget ér a móka, és újra egymagában lesz a négy fal között, rájön, hogy igazán senki sem ismeri őt úgy, ahogyan te tetted. Igazán senki sem érti meg őt úgy, ahogyan egykor te.

5. Amikor kiéli magát

Az a férfi, aki jelentéktelen szocializálódásra pazarolta az idejét ahelyett, hogy igazán mély érzelmi kötődést alakított volna ki, hamar ráeszmél, mit bukott el. Rá fog jönni, hogy valakihez hazamenni sokkal értékesebb, mintsem átmeneti örömöket hajkurászni.

6. Amikor észreveszi a saját hibáit

Amikor elég érett lesz ahhoz, hogy belássa a saját hibáit – mely a férfiaknál igencsak későn jön el -, akkor rájön majd, milyen türelmes is voltál vele. Időbe telik majd, mire elismeri, hogy a legjobb énjét próbáltad kihozni belőle, és bánni fogja, amiért sosem hagyta, hogy sikeres legyen a kísérleted.

7. Amikor rájön, hogy a barátai nem lesznek ott örökre

Sok férfi hiszi, hogy a barátoknál nincs is fontosabb az életben. Ugyan igaz, hogy egy igaz barát roppant értékes kincs, az igazi nők gyakran még náluk is többet érnek. Egy férfi többet megoszt egy lelki társsal, mint egy baráttal, így hiányozni fogsz neki, ha rájön: nem tud senkivel sem olyan mélyen kommunikálni, mint veled tette.

(M.F.) A cikk forrása itt >>

Ha érdekel ez a téma, akkor itt is olvashatsz arról, mit jelent a válás 50 felett.

Végül minden férfi megbánja, ha elengedett egy törődő nőt

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>