Hét érvünk is van, miért kempingezés legyen az idei nyaralásod

A kempingezés visszavisz a természetbe
A kempingezés visszavisz a természetbe

Emlékszel még, mikor aludtál utoljára a szabad ég alatt? Hogy milyen volt a tábortűznél megsütni a vacsorát? Ugye, hogy felejthetetlen élmények? Akkor miért is ne ismételhetnéd meg?! Ha ennyi indok nem elég a kempingezés mellett, mutatunk még hetet! Pakold be a sátrat, irány a természet!

1. A kempingezés kiszakít a hektikus városi életből

A kempingezés a legjobb alkalom arra, hogy ne kelljen a hétköznapi problémákon aggódnod. Elfelejtheted a takarítást, a mosást, senki nem nézi, mi van rajtad. Csak kapcsold ki a telefonod, dőlj hátra a kempingszékben és lélegezz mélyeket!

2. A kempingezés segít visszatalálni Földanyához

A városban ritkán van rá lehetőséged, hogy a természetben gyönyörködj. Kempingezés közben azonban annál több. Akár egy tiszta vizű tó partján versz sátrat, akár a hegyekben, rengeteg kalandban lehet részed. A kajakozástól a túrázásig sok mindent kipróbálhatsz. Az is jó, ha csak lefekszel a fűben és csodálod a kék eget. Éjjel még a csillagokat is látni. Fedezd fel újra az érzést, amikor megtalálod a Kisgöncölt, vagy kívánsz valamit egy hullócsillag láttán!

3. Minőségi időtöltés a családoddal vagy a barátaiddal

A kempingezés remek alkalom, hogy félretegyétek az elektromos kütyüket és csak egymásra figyeljetek. Jó érzés lesz végre úgy együtt főzni, sportolni vagy akár csak beszélgetni, hogy semmi sem szól közbe.

4. Főzőcskézés a szabadban

Kempingezés alatt még a főzés is élvezetesebb. Keressetek egy tűzrakó helyet és süssetek valamit nyárson! Így még a mosogatással sem kell számolni.

5. Új készségeket tanulhatsz és adhatsz tovább

A természetben nem árt, ha elsajátítasz néhány túlélési praktikát. Kempingezés után már bizonyára új készségekkel felszerelkezve térsz haza. Megtanulod (és gyerekeidnek is megtaníthatod), hogyan kell tüzet rakni, hogyan védekezz a szúnyogok ellen. Valamint megtapasztalhatod, mennyi anyagi tárgyat birtokolsz, amikre valójában nincs is szükséged.

6. Kutyabarát nyaralás

A kempingezés egyik legnagyobb előnye, hogy az egész család részt vehet benne. Igen, még a négylábú családtagok is. Így nem kell több szívességet kérni, szitterre vagy kennelre bízni Buksit. Mind együtt nyaralhattok a szabadban.

7. Megfizethető

Ahhoz, hogy jól érezd magad, nincs szükség drága hotelszobákra és all inclusive ellátásra. Csak egy sátorhely kell, matrac és hálózsák, és már kempingezhetsz is! Előre be tudsz vásárolni élelmiszerekből, és a kocsi is maradhat egy helyben. Tehát, ha valami igazán különlegesre vágysz, ami még csak nem is kerül sokba, irány kempingezni!

(D.R.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

5 tipp, hogy 50 fölött is jól mutass bikiniben!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>