Házilag elkészíthető, trükkös és kreatív cipőtárolók

Egy jó cipőtároló feltétele a látványos előszobának
Egy jó cipőtároló feltétele a látványos előszobának

A rendezett előszoba felelős azért, hogy lakásunk tökéletes első benyomást keltsen. Ez azonban gyakran lehetetlen kihívásnak tűnik, a papucsok és tornacipők tengerében.

Szerencsére egy praktikus cipőtároló megoldást jelenthet a problémánkra. Most bemutatunk öt cipőtároló ötletet, amik közül kiválaszthatod a lakásodhoz leginkább illő lehetőséget!

Édesen egyszerű papucsakasztó

Ez a kreatív cipőtároló tökéletes megoldás a papucsok rendezésére. Nincs szükséged hozzá másra, mint egy egyszerű drót vállfára és egy kis kreativitásra. Hajlítsd vissza a vállfa szárát és kunkorítsd be a végeket díszítésként! Ezt követően kedvedre dekorálhatod vadiúj cipőtároló alkalmatosságod. Fesd be az előszobáddal harmonizáló színekre, vagy dobd fel kis szövet nyakkendőkkel!

Rusztikus fonott kosarak

Készíts minden családtagodnak saját cipőtároló kosarat! Persze nem kell neked megfonnod őket, elég, ha egy szép névtáblát ragasztasz rájuk. Így nincs többé kavarodás és mindenki tudni fogja, hova tette a saját cipőjét.

Indusztriális rézcsövek

Amennyiben egyszerű és hagyományos cipőtároló az álmod némi csavarral, íme, a megoldás! Szerezz be valódi rézcsöveket és szereld fel őket az előszobába! Tökéletes cipőtároló minimalista és loft lakásokba. Emellett nagy előnye, hogy könnyen tisztítható és jól bírja az évek gyűrődését.

Magasságos magassarkúk

Nem tudod hova tenni a magassarkú gyűjteményed? Akkor ez a cipőtároló neked lett kitalálva! Egyszerűen keress egy kihasználatlan falfelületet az előszobában és rögzíts rudakat párhuzamosan egymás alá. Határ a csillagos plafon! Akaszd a cipők sarkát a lécekre, így szépen átláthatod a magassarkúkat, anélkül, hogy azok ellepnék az előszoba padlóját.

Létra ihlette cipőtároló

Egyre több lakberendezési magazinban láthatunk létrákat, mint sikkes berendezési tárgy. Létrákat ugyanis mindenféle méretben és formában találhatunk, ízlésünknek megfelelően. A létrafokok pedig tökéletesen alkalmasak mindennapi tárgyaink tárolására, beleértve a cipőket is. Otthonos és bolondos, mégis egyszerű és mutatós cipőtároló készíthető akár egy rövidebb falétrából is.

(D.R.) A cikk forrása itt >>

A lakberendezés öt aranyszabálya

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>