Házasodik a gyermeked? Ezzel az oldallal gyerekjáték lesz az esküvő szervezése!

Az esküvő szervezése egyszerű és átlátható az Esküvő Online segítségével!

Megkérték a lányod kezét vagy nagyfiad tette fel a kérdést barátnőjének? Akárhogy is, az eljegyzésük a Te életedben is óriási jelentőséggel bír. Éppígy az esküvő szervezése is! Teljesen érthető, hogy a Nagy Nap a te számodra is fontos, és szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen. Ehhez ajánlunk egy új szervezési lehetőséget, ami nagyban megkönnyíti az ifjú pár dolgát!

Miként lehet stresszmentes és átlátható az esküvő szervezése?

Egyre több mindent lehet online rendezni az esküvő szervezése során. A napokban elindult az Esküvő Online, Magyarország legújabb és legnagyobb esküvői oldala, ahol mindez egy helyen lehetséges. Az online esküvőszervező oldalon az esküvői szolgáltatók keresésétől, az ülésrend megtervezésén át az esküvői honlap készítésééig mindenre van lehetősége a fiataloknak. És mindezt ingyenesen használhatják.

Hogyan működik az Esküvő Online?

Regisztráció után az oldal összes funkciója elérhetővé válik a felhasználók számára. Ezután érdemes a költségkeret megadásával kezdeni a folyamatot. A költségtervező felületén pontosan nyomon követhetik az anyagiakat és mindig valós idejű képet kaphatnak a büdzsé aktuális állapotáról.

Biztos Te is látod a fiatalokon, hogy időnként azt sem tudják, hol áll a fejük a sok tennivaló közepette. Az Esküvő Online segítségével a teendők összeírása sem okozhat problémát, ugyanis a menüben elérhető esküvői feladatok listája pontról pontra tartalmaz mindent, amire gondolniuk kell a szervezés során.

A beépített szűrőkkel az esküvő tervezett helyszíne szerint kereshetnek szolgáltatókra, akikről a releváns információkat is megtalálják az oldalon. Akármilyen extrát is tervez az ifjú pár a Nagy Napra, az oldalon biztosan fog találni rá megoldást a galambröptetéstől a pezsgőt felszolgáló háromkerekű mobil báron át a fogfehérítést végző szakemberig! Nem beszélve arról, hogy a különböző szolgáltatókat egy helyen tudják összehasonlítani, így nem kell órákon át bújni az internetet miattuk. Sőt, a szimpatikus szolgáltatóktól csoportosan ajánlatot is kérhetnek.

A vendéglista összeállítása után használhatják az ültetési rend tervező funkciót. A számtalan kukában landoló cetli helyett egy bármikor szerkeszthető és mindig átlátható felületen állhat össze a végleges ülésrend.

A beépített funkciók segítségével még esküvői weboldal készítésére is lehetőség van, amihez ráadásul semmiféle programozási ismeretre nem lesz szükség. Az elérhető sablonokkal elkészíthetik a fiatalok saját honlapjukat, amin minden fontos információ elérhető a vendégek számára.

Az esküvő szervezése egyszerű és átlátható az Esküvő Online segítségével!

Milyen szerepet vállalhatsz a szervezésben?

Az esküvő szervezése stresszes és nagy figyelmet igénylő folyamat, ezért gyermeked biztosan értékelni fogja a segítséged. Felajánlhatod például, hogy ráérő idődben elmész a megrendelt dekorációért vagy átveszed az elkészült meghívókat. Természetesen a ruhapróbán is ott a helyed – bár ez feltehetően nagyobb falat lehet, mint anno saját ruhád kiválasztása volt.

Ügyelj rá azonban, hogy megtaláld az arany középutat a segítségnyújtásban: az ifjú pár tudja, hogy bármikor számíthat rád, de ne érezzék úgy, hogy túlzottan beleszólsz a szervezésbe. Néha épp csak annyi is elég, hogy egy csésze kávé mellett végig hallgatod a gyerekeket, hogy kibeszélhessék magukból a frusztrációt.