Hatékony arcfeszesítés 50 éves kor felett

Arcfeszesítés 50 felett

Az arcbőr táplálása, ápolása alapvetően nem életkor függvénye. A bőr alapjáraton megérdemli az extra gondoskodást, hiszen mint az immunrendszerünk külső védőpajzsa mindent megtesz azért, hogy óvja és védje a szervezetünket. Ráadásul szépségünkhöz is hozzájárul, amennyiben kicsattanóan egészséges és üde. A szarkalábak a legtöbbször nem csak a kor előrehaladtával bukkannak fel, hanem az arcbőr dehidratáltságának következményeként is. Ám létezik fájdalommentes, gyors megoldás, ami a minőségi törődés felső fokát kínálja az arcbőr számára.

Mit adhat a rádiófrekvenciás arckezelés?

Az arcbőr szerkezete, textúrája átalakul, megváltozik, újra rugalmas és feszes lesz. A vonások kisimulásával párhuzamosan a szarkalábak mélysége csökken, a ráncok kontúrjai elhalványulnak. A bőrnek a terápia hatására lehetősége nyílik arra, hogy megújuljon, és hogy a saját folyamatait beindítsa. Ilyen például a természetes kollagéntermelés, ami a bőr feszességét, rugalmasságát biztosítja, és ami gyakorlatilag nélkülözhetetlen az optimális bőrállapot fenntartásához.

Ahhoz, hogy ez a folyamat beinduljon, rendszeres stimulálás ajánlott. Vagyis a bőr önmegújító folyamatai akkor indulnak be, ha a kollagénrostok termelése nem szakad meg. Így aztán a kezelést kúraszerűen érdemes alkalmazni, aminek a hatására a hónapokig tartó, és persze látványos végeredmény borítékolható.

Mi a fizikai ára mindennek?

Van, aki tart attól, hogy a kezelés fájdalommal, kellemetlenséggel jár, esetleg elengedhetetlen némi gyógyulási idő. Ám ezek csak alaptalan félelmek. A rádiófrekvencia fájdalommentesen juttatja az energiát a bőrbe, s egyenletesen melegíti fel bőr mélyebb rétegeit, miközben a bőrfelület kevésbé melegszik fel. A kezelés rövidtávú eredményeként a kollagénrostok a hő hatására összehúzódnak, így a bőrfeszesítő hatás azonnal jelentkezik. Hosszabb távon pedig elősegíti a kollagéntermelést, hatékonyan stimulálja a kollagént és elasztint termelő fibroblaszt sejteket, mely fiatalosabb bőrképet eredményez.

A rádiófrekvenciás arckezelés nagybetűs kényeztetés, ami során az arcbőr felfrissülhet, a tápláló, megújító folyamatok beindulhatnak. Ráadásként a testi változások mellékzöngéjeként a lelki feltöltődés is garantálható a “fiatalság elixírjének” megtapasztalásával.