Három csillagjegy, amelynek szülöttei szuper feleségek

Egy csillagjegy feleség választáskor is meghatározó lehet
Egy csillagjegy feleség választáskor is meghatározó lehet

Az asztrológiai témákat eddig nem igazán érintettük, pedig sokan hiszünk abban, hogy életünket nagyban befolyásolja a csillagok állása. Mai cikkünkben azt a három csillagjegyet vesszük górcső alá, amelynek hatása alatt megszületve – az ezotéria szerint – a legjobb feleségek kerülnek ki.

Minden csillagjegy szülöttének megvannak a maga erősségei és gyengeségei. Egyes tulajdonságok kifejezetten előnyösek egy párkapcsolatban, míg mások hátráltató erővel bírnak. Három csillagjegy hatása különösen jó feleséget eredményez, hiszen kvalitásaik egytől egyig jobbá varázsolnak egy házasságot. Lássuk!

Rák

A Rák csillagjegy szülöttei kiváló feleségek, ugyan nehéz kapcsolatot kezdeni velük, mert rettegnek attól, hogy az, akit szeretnek, megbántja őket. Falakat húznak maguk köré, melyeket nehéz lerombolni, de ha sikerül, méltó jutalmat nyernek el a férfiak. Egy Rák bármit megtesz a szerelemért, feltétel nélkül szeret és megállás nélkül ad, nincs olyan férfi, aki ne élvezné azt a fajta törődést, amit ennek a csillagjegynek a szülötte képes adni. Miután megolvad a jég, a lottó ötöst nyeri meg az, aki rákot választ feleségéül.

Vízöntő

A vízöntő nőket aligha lehet irányítani, függetlenebbek, mint azt elsőre gondolnánk. Időbe telik, mire feladják a függetlenségüket egy kapcsolatért, de ha egyszer hajlandóak elköteleződni, kiváló feleség válik belőlük. Őszinteséget, szeretetet és törődést adnak, ha valamiben, hát hűségükben minden férfi biztos lehet. A vízöntő szülöttei kemények és kritikusak magukkal szemben, nehezen fogadják el saját hibáikat, de ennek ellenére partnereik hibái felett képesek elnézően viselkedni.

Oroszlán

Egy oroszlán állandóan irányítani akar, kezében akarja tudni a kontrollt. A „nem”-et nem igazán fogadja el válaszként, rettentően makacs és önfejű. Idővel azonban megszelídíthető és meggyőzhető, így nem kell attól tartani, hogy örökké irányításmániás marad. Kevés nála jobb feleséget találni, hiszen foggal-körömmel harcol azért, akit szeret. Az oroszlánok a legszenvedélyesebb partnerek, így a szexuális igényeket is tökéletesen kielégítik. Ha egy oroszlán egyszer elköteleződik, egészen biztos, hogy hűséges lesz. Mellette olyan hűség tapasztalható, mint senki más mellett.

(M.F.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Főállású anya voltam, de most mihez kezdjek magammal?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>