Három csillagjegy, amelynek szülöttei kiváló férjek

Egy szerencsés csillagjegy és kész a jó férj
Egy szerencsés csillagjegy és kész a jó férj

Korábban már górcső alá vettük a legjobb feleségek csillagjegyeit, most viszont ideje, hogy a férfiakra is kitérjünk. A csillagok állása sokban befolyásolhatja jellemünket, persze ebben az elméletben nem mindenki hisz. Lássuk, a ti férjetekre vajon igazak az alábbiak?

Rák

Akárcsak a rák feleségek, úgy a rák férjek is remek választásnak bizonyulnak. Lelkük minden darabjával szeretnek, keményen dolgoznak azért, hogy boldoggá tegyék a partnerüket. Nagyon érzékenyek, így könnyű őket megbántani, de érzékenységük nélkül képtelenek lennének arra a mérhetetlen empátiára, amit árasztanak. Szembeszegülnek a nemi sztereotípiákkal és eszük ágában sincs a gyengébbik nemként kezelni a nőket. Odaadó férj és családapa válik belőlük, ha egy kis romantikára vágysz, mindenképpen a rák férj a legjobb választás.

Oroszlán

Ugyan az oroszlánokat azzal vádolják, hogy én-központúak, valójában nagyon is odaadó és hűséges partnerek. Ők egyértelműen vezetők, nem pedig követők, úgyhogy amíg neked megfelel, hogy a férjed hordja a nadrágot és ő a domináns fél a kapcsolatotokban, egy oroszlánnal az oldaladon mindenképpen jól jársz. Családcentrikusak és büszkék a szűk, családi és baráti körükre. Szeretnek a középpontban lenni, de akármikor örömmel hencegnek veled, a családjukkal és a barátaikkal, nem áll módukban eltitkolni azokat, akikre a legbüszkébbek. Megbízhatóak és magabiztosak, egészen addig, amíg kiegészítitek egymást, egy oroszlán férjjel boldog házasságban élhetsz.

Bak

A bak csillagjegy szülötteinél felelősségteljesebb férfit aligha találhatsz. Mindig jelen vannak, amikor megígérik, sosem szegik meg a szavukat. Ugyan nem olyan romantikus típusok, mint a rákok, mégis törődnek a családjukkal. Akármit megtennének azért, hogy biztonságban tudják azokat, akiket szeretnek. A bak férjek joggal érdemlik ki helyüket a dobogón.

(M.F.) A cikk forrása itt >>

A disznó éve következik: minden, amit tudni érdemes a kínai újévről

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>