Három csillagjegy, amelynek szülöttei igazi alfa-nők

Egy alfa-nő nem lacafacázik
Egy alfa-nő nem lacafacázik

Az alfa-nők a női nem azon képviselői, akik elsősorban függetlenségükről és magabiztosságukról híresek. Olyan nők, akik szívesen hordják a nadrágot, és nem szeretik, ha irányítani próbálják őket.

Erős jellemük mellett viszont érző lélekkel is rendelkeznek, így válnak igazi főnyereményekké a férfiak számára. Lássuk, mely három csillagjegy szülötteiből válnak alfa-nők a leggyakrabban!

Bika

A bika nőkből kiváló háziasszony válik. Nem csak a konyhában első osztályúak, de az ágyban is nagyon odaadóak. Képesek olyan feltétel nélküli szeretetre, mely a legtöbb férfi fejében csak egy elérhetetlen álomnak tűnik. Enyhe „szegénység fóbiájuknak” köszönhetően képesek rá, hogy maguk keressék meg a pénzüket, nincs szükségük férfira a jóléthez. Kiváló üzleti érzékkel rendelkeznek, melynek nem kevés hasznát veszik a vállalkozók piacán.

Mérleg

A mérleg hölgyeket tartják a legszebbnek, szemük olyan idéző, hogy a legnagyobb bűnüket is azonnal megbocsátják nekik. Nem tekinthetők kiváló háziasszonyoknak, de a génjeik igazi aranybányának minősülnek. Kedvesek és udvariasak, bájos jellemük azonnal magára vonzza a figyelmet. Sokan istennőként kezelik őket, és nem is teszik rosszul. A mérleg nők igazi alfa-nők, akik megérdemlik a figyelmet, amit kivívnak maguknak.

Oroszlán

Akárcsak az oroszlán csillagjegy férfi szülöttei, úgy az oroszlán nők is erős és domináns jellemek. Lenyűgöző a megjelenésük, és akármikor képesek érvényesíteni az akaratukat. Maguk miatt tökéletesek, nem kívánnak senkinek sem megfelelni, csak saját maguknak. Mindegy, milyen rossz a hangulatuk épp, mindig tesznek róla, hogy kívülről semmit se vegyenek észre.

(M.F.) A cikk forrása itt >>

Három csillagjegy, amelynek szülöttei kiváló férjek

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>