Harcot hirdettünk az idősebb nőket kirekesztő kozmetikai cégek ellen!

Az 50 fölötti beauty bloggerek komolyan gondolják a küldetésüket
Az 50 fölötti beauty bloggerek komolyan gondolják a küldetésüket

Hosszú éveken át huszonévesek uralták az internet szépséggel foglalkozó tartalmait. Mára azonban 50 fölötti beauty bloggerek egy kisebb csapata magához ragadta a webkamerát, hogy bebizonyítsa: rájuk is szükség van!

A szépségipar hiába épít a fiatalokra, idősen is lehet valaki sikkes és ápolt. Az 50 fölötti beauty bloggerek lerombolják a korosztályukra ráhúzott “néni” sztereotípiát, és felveszik a harcot az őket kirekesztő kozmetikai cégek ellen. Íme, napjaink hős netharcosai, a leghíresebb 50 fölötti beauty bloggerek, akik megmutatják, hogyan nézz ki jól, kortól függetlenül!

Tricia Cusden, 70, London

Makeup For Older Women: My Five Top Makeup Tips

Subscribe to our newsletter to receive your free Beauty Guide guide and 10% off your first order: https://www.lookfabulousforever.com?u… Subscribe to our channel: https://www.youtube.com/channel/UCufl… Here at Look Fabulous Forever we believe that age is no barrier to looking fabulous. Our beautiful makeup for older women is ‘pro-age’ which means that it is specifically formulated to suit more mature faces, eyes and lips.

“Tiltakozásként léptem be a szépségiparba. Annyira felbosszantott, ahogyan a kozmetikai cégek ignorálnak minket, idősebb nőket, hogy úgy éreztem, tennem kell valamit ellene. Nem tartom elfogadhatónak, hogy tökéletes arcú, huszonöt évesekkel reklámoznak öregedésgátló termékeket, vagy épp ördögtől valónak mutatják be az olyan természetes folyamatokat, mint a ráncok megjelenése.

Amikor hatvan éves lettem, éreztem, ahogy az arcom változik, és megpróbáltam megkeresni rá a legjobb krémeket, megoldásokat. Megértettem, hogy a fiatalok technikái a mi esetünkben már nem válnak be, és új praktikák után kell néznem. Végül rájöttem, hogy ez másokat is érdekelhet: az 50 fölötti beauty bloggerek célközönsége nagyon is létezik. Így elkezdtem saját blogot írni és videókat készíteni.”

Melissa Gilbert, 63, Tennessee

How I treat eye wrinkles/Beauty After 60

I appreciate everyone watching. It means so much to me.

“A mi generációnk már nem úgy öregszik, ahogy anyáink, nagyanyáink tették. Mi 50 fölött is felveszünk szakadt farmert, hosszú hajat növesztünk, vagy hagyjuk megőszülni. Szeretünk csinosak lenni, és jól érezni magunkat a bőrünkben, a kozmetikai ipar számára mégis láthatatlanok vagyunk. Éppen ezért sok nő veszi saját kezébe az irányítást, és keres megoldást az interneten. Így az 50 fölötti beauty bloggerek népszerűsége egyre csak nő. Az első videómat a fiam szobájában készítettem, és ketten nézték meg. Mára hetvenezer feliratkozóm van, és a legprofibb vágó programokkal, világítással dolgozom. A társadalom és a reklámipar egy elfeledett szegmensére, az 50 fölötti nőkre próbálom felhívni a figyelmet.”

Margaret Manning, 69, Zug, Svájc

6 Small Steps to a More Purposeful Life After 60

Do you sometimes feel like you were meant to do more? I think that we all do! I’m not talking about “success” by anyone else’s definition. I’m talking about the feeling that we all have that we could do more. Feel more. Live more. Be more.

“Négy éven keresztül úgy tettem, mintha ötvenkilenc éves lennék. Egyszerűen nem mertem átlépni a hatvanas mérföldkövet. Fiatalos közegben dolgoztam, és azt hittem, ez azt jelenti, nekem is fiatalnak kell maradnom. Idővel sikerült rájönnöm, hogy ez nem így van, és elkezdtem elfogadni a koromat és önmagam. Közben mégis azt láttam, hogy rengeteg nő él még ebben a csapdában. Ezért úgy döntöttem, az 50 fölötti beauty bloggerek útjára lépek, és megpróbálok más nőkön segíteni.

Elmagyarázni, hogy azoknak a szarkalábaknak igenis van helyük az arcunkon. Megmutatni, hogy megöregedni nem csak méltóságteljesen, hanem örömmel és kreatívan is lehet. Amikor már tisztában vagy vele, hogy kevesebb áll előtted az életből, mint mögötted, tehát nincs vesztegetni való időd. Légy bátor, légy kreatív, légy önmagad!”

(D.R.)                                                                                             A cikk forrása itt >>

Melyik rúzs illik hozzád? Van néhány tanácsunk.

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>