Hallottál már mikrodermabráziós kezelésről? Ez a bőrfiatalítás új módszere.

A bőrfiatalítás egyik új módszere a mikrodermabráziós kezelés.
A bőrfiatalítás egyik új módszere a mikrodermabráziós kezelés.

Részt vennél valamilyen bőrszépítő eljáráson, de nem szeretnéd semmilyen drasztikus beavatkozásnak alávetni magad? Jó hírünk van! Léteznek olyan kezelések, amelyeknél nincs szükség sem kémiai, sem orvosi beavatkozásra, mégis csodásan megszépítik a bőrt. Ismerd meg a mikrodermabráziós kezelés csodás hatásait!

Az egyik ilyen kezelés a mikrodermabrázió, amellyel egyszerűen, fájdalommentesen is sokat tehetünk a bőrfiatalítás érdekében. Mit jelent ez a kozmetikai kezelés, és miért olyan hatásos?

A bőrcsiszolás minden bőrtípuson alkalmazható

A mikrodermabráziós kezelés tulajdonképpen egyfajta bőrcsiszolás, amellyel eltávolítják a bőr legfelső hámrétegét, ezáltal felélénkül a vérkeringés. A bőr üdébb, frissebb és fiatalosabb lesz. Nagy előnye, hogy minden bőrtípuson alkalmazható, és sok kezeléssel ellentétben teljesen fájdalommentes.

Ez a kezelés csak a bőr legfelső rétegét érinti, így a hatásai ennek megfelelően alakulnak. Ha ezt elfogadjuk, érdemes alávetni magunkat egy mikrodermabráziós kezelésnek, melynek köszönhetően a hatóanyagok, vitaminok, hidratáló szerek sokkal hatékonyabban fognak bejutni a bőrbe. Ezáltal sokkal erőteljesebben is tudják majd kifejteni a hatásukat.

A mikrodermabráziós kezelés és a regeneráció csak néhány óra

Az eljárás körülbelül 15-30 percet vesz igénybe, és ezt követően az utólagos regeneráció sem igényel sok időt. A kezelés után enyhe bőrpírt tapasztalhatunk, de ez szerencsére egy-két órán belül elmúlik.

Arra viszont mindenképpen figyelni kell, hogy a kezelés utáni hetekben óvni kell a bőrt a napsugárzástól. Ezért a szoláriumot el kell kerülni és fényvédő krém használata is kötelező. Reméljük, ez nem okoz nehézséget, ugyanis az UV fény kerülése és a fényvédő használata amúgy is erősen ajánlott.

A bőrfiatalítás garantált

Összességében a mikrodermabrázió segít csökkenteni a ráncokat, a terhességi csíkokat, a striák erősségét, a napkárosodás okozta foltokat, az öregedési foltokat, a májfoltokat, a tágabb pórusokat, valamint segít helyreállítani a bőr tónusát és hidratáltságát. Bőrfiatalításra és bőrszépítésre garantáltan hatásos megoldást nyújt.

Mielőtt kés alá feküdnél, térképezd fel a kevésbé drasztikus módszereket, hiszen a modern szépészeti eljárások már műtét is nélkül is csodákat művelned bőröddel!

(H.N.)

A cikk forrása itt >>