Ha ünnepelnél Valentin-nap alkalmából, ajánlunk 8 programot

A Valentin-nap a szeretet és a szerelem napja
A Valentin-nap a szeretet és a szerelem napja

Akár ünnep nálatok a Valentin-nap, akár nem, vannak napok az évben, amelyek kicsit különlegesebbek. Ezek közé tartozik február 14-e is, és ha arra gondolunk, hogy ez a szerelem és a szeretet napja, akkor érdemes valamilyen kellemes programmal megünnepelni. Mutatunk néhány ötletet, amelyekkel kicsit mássá tehetitek a Valentin napot. 

1. Kapcsolódjatok ki a természetben!

Szerencsére ebben az időszakban már nem kell feltétlenül a legzordabb téli időjárással megküzdenünk, mégis ezernyi szépséget rejthet az erdő és a természet. Ha megtehetitek, menjetek el együtt, sétáljatok egy nagyot a friss levegőben. Egy ilyen séta kikapcsol, megnyugtat és ti is tudtok egy kellemeset beszélgetni.

2. Nézzetek együtt standup-ot vagy vígjátékot!

A sablonos vacsora és a film helyett inkább a sok nevetést válasszátok! Tudományosan igazolt, hogy a nevetés és így a vígjátékok növelhetik a kapcsolatok összetartó erejét. Ez igaz a hosszú távú kapcsolatok esetében is, és egy frissebb kapcsolatnál elősegítheti a másik felé való megnyílást. Ráadásul mindeközben még ti is nagyon jól érzitek magatokat.

3. Főző párbajra fel!

Nem kell feltétlenül étterembe menni ahhoz, hogy különleges legyen a nap. Válasszatok egy olyan ételt, amelyet mindketten el tudtok készíteni, és készítsétek el a saját tudásotok szerint!

4. Menjetek el karaokézni!

Ha van elég bátorságotok hozzá, akkor látogassatok el egy karaoke bárba, és énekeljétek el a kedvenc számotokat! Garantáltan vicces és emlékezetes program lesz.

5. Mozduljatok ki a komfort zónából!

Ez lehet akár a már említett főzés, éneklés, táncolás vagy festés. A lényeg, hogy valami olyat csináljatok közösen, amit korábban még nem. Ez lehetőség arra, hogy új képességekre tegyetek szert, egy kis izgalmat és nevetést vigyetek a kapcsolatotokba.

6. Kérdezzétek meg a másikat!

Lehet, hogy már hallottál vagy olvastál azokról a kérdésekről, amelyekkel elérheted, hogy valaki beléd szeressen. Tulajdonképpen ezek a kérdések nem a felszíni dolgokra kíváncsiak, hanem sokkal inkább a mélyebb, intimebb érzéseit szeretné megismerni a másiknak. Ezek a kérdések még a tartós párkapcsolatban élőknek is hasznosak lehetnek.

7. Változtasd meg a környezeted!

Nem kell feltétlenül drága hotelba menni ahhoz, hogy kicsit előkelőbbnek érezzük magunkat. Díszítsd fel kicsit másképp az asztalt, vagy készítsetek kicsit exkluzívabb reggelit, hogy különlegesnek érezd magad és a napot is!

8. Menjetek el egy dupla randira!

Hívjatok át egy másik párt magatokhoz, vagy menjetek el együtt vacsorázni! A kutatások azt mutatják, hogy amikor más párokkal vagyunk együtt, akkor új és jobb fényben láthatjuk a partnerünket. Ráadásul ez még a barátságotokat is erősítheti az adott párral.

(H.N.)                                                                                           A cikk forrása itt >>

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>