Ha 50 felett jársz, ezek biztosan érdekelnek! 2018 legolvasottabb cikkei

A szerelem 50 felett is rád találhat
A szerelem 50 felett is rád találhat

Hamarosan 2018-nak is vége, elrobogtak a hetek és a hónapok, lássuk, melyek voltak a legolvasottabb cikkeink ebben az évben! Annyit előrebocsáthatunk, hogy az ötvenes évekhez érkezve igencsak foglalkoztat minket a korunk, ami abban is megmutatkozik, hogy a nekünk szóló divatcikkek mindegyike rendkívül népszerű tartalomnak számít.

Az életkorunk csak egy szám?

Amikor elérkezünk az ötvenedik születésnapunkhoz, valami átértékelődik. Lehet, hogy észre sem vettük, de sok mindent már másként gondolunk, nem az a fontos, ami régen az volt. Néhányan félnek szembenézni az öt évtizeddel, mások sorra veszik, mi lehet az előnye és mi a hátránya ennek az „állapotnak”. Egy biztos: az évek száma kevesebb már nem lesz.

Az ötödik X elérése valóban egy rémálom?

Az 50 éves kor előnyei és hátrányai

A külsőnk ma is ugyanolyan fontos

Lehet, hogy már nem tudunk bármilyen ruhát viselni, felszedtünk pár nemkívánatos kilót, fázósak lettünk, vagy éppen kompenzálni szeretnénk az elszálló éveket a divatos megjelenéssel. Bármelyik igaz ránk, kár volna tagadni, hogy a legnépszerűbb cikkeink éppen az öltözködéssel és divattal foglalkoznak. Őszintén reméljük, hogy ötleteink és tanácsaink mindenki hasznára válthattak.

A 4 leghasznosabb divattanács az idősebb korosztálynak

Divattippek 50 felettieknek

Nyári divat tanácsok 50 fölötti nőknek

Nem titok, egyedül vagyunk

Az 50 feletti korosztály sokféle életet élhet. Egyikünknek már kirepültek a gyerekei, másikunk még kisgyereket nevel. Egyikünk sok évtizedes házasságban él, másikunk elvált és ismét megházasodott, de sokan vannak azok is, akik jelenleg egyedül élnek. Az egyedüllétnek is megvannak azonban a maga előnyei, ráadásul már nem is akarjuk feltétlenül, hogy legyen mellettünk valaki. Rendkívül népszerű írások voltak azok, amelyekben ez utóbbiról esik szó.

„Nem azért vagyunk egyedül, mert nem kellünk senkinek”

7 ok, amiért idősebb korban is szuper lehet egyedül élni

És ami mindent visz: szakítás 50 felett

Kétségtelenül a magánélet kérdéseit érintő témák vonzották leginkább az olvasókat. A szakítás és annak feldolgozása, a szerelmi bánat elviselése senkinek sem könnyű. Szenvedünk, de szerencsére képesek vagyunk felállni, visszanézni, és levonni a megfelelő tanulságokat. A férfiak pedig bánhatják, hogy nem akartak velünk együtt maradni. 2018-ban a legolvasottabb cikkeink minden eddigi rekordot megdöntöttek, lássuk, melyek voltak ezek!

Hét pillanat, amikor a férfi rájön: értékes nőt veszített

Végül minden férfi megbánja, ha elengedett egy törődő nőt

Válás 31 év után, avagy kapuzárási pánik a pasiknál

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>