Ha 50 felett divatosan akarsz öltözni, ezeket olvasd el!

Ötven felett divatosan öltözni egyáltalán nem nehéz
Ötven felett divatosan öltözni egyáltalán nem nehéz

Az utóbbi hónapokban a legolvasottabb cikkeink divatról szóló összeállítások voltak. Nincs ezen mit csodálkozni, hiszen manapság különösen fontos a jó megjelenés, sok minden attól függ, hol és milyen ruhát viselünk. Legyen ez egy szakmai alkalom vagy egy baráti találkozó, ahol pont az a cél, hogy a legkényelmesebben érezzük magunkat. Nézzük tehát, mit tartsunk szem előtt, ha 50 felett divatosan szeretnénk kinézni, és döntenünk kell az aktuális viseletünkről!

Induljunk el az alapoktól!

Bár az éveink száma nő, de nem szűntünk meg nőnek lenni! Olyannyira nem, hogy figyelünk az öltözködésünkre, mert szeretnénk magunkat jól érezni, és persze tetszeni a környezetünknek, bárkik is vegyenek körül minket. Túl vagyunk már azon, hogy pusztán a megjelenés számítson, azonban megteszünk mindent, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a kényelem és a kellem között.

A 4 leghasznosabb divattanács az idősebb korosztálynak

A testünk a vásznunk

A testünkkel együtt kell élnünk, bármilyen is, ez természetesen nem megy mindenkinek könnyen, például amikor valaki súlyfelesleggel küzd. Ugyanakkor fel kell ismernünk, hogy ez egy adottság, amit bizonyos esetekben előnyünkre is fordíthatunk. Fessük meg öltözködéssel a saját figuránkat!

A molett divat trükkjei magabiztossá tesznek

A magasságunkat is meg tudjuk változtatni

Természetesen vizuálisan! Az arányok és színek okos használatával minden más lehet, mint amilyennek látszik. Bátran próbáljuk ki a tanácsokat, meg fogjuk látni, hogy hasznunkra lesznek. És a megerősített önbizalom csodákra képes, ezt senki sem vitathatja.

Hasznos divattippek alacsony nőknek

A sablon lehet kreatív alap is

Bemutatunk néhány teljes összeállítást, amelyeknek segítségével konkrét kapaszkodót adunk olvasóink kezébe. Érdemes persze alap darabokkal feltölteni a ruhatárunkat, hogy legyen mit mivel kombinálni, de ötven év felett ezek a ruhák mindannyiunk szekrényében megtalálhatók már, nem kell bevásárlással kezdenünk az átalakulást.

Még hogy nincs divat 50 fölött? Mutatunk néhány látványos szettet!

Jövő nyáron ezt vedd fel!

Bár vége a nyárnak, de az alapelvek továbbra is élnek. Úgyhogy a fenti felszólítást viccnek szántuk, de mindenképpen érdemes átfutni az alábbi cikket, mert néhány tudnivaló minden évszakban érvényes lehet. Nem mellesleg jelenleg ez az egyik legolvasottabb cikkünk az 50folott.hu összes cikke közül.

Nyári divat tanácsok 50 fölötti nőknek

Csak nézzük őket elámulva

Most pedig lássuk, hogyan csinálják mindezt azok a profik, akik felett ugyan szintén elszálltak az évek, megjelenésük azonban egyáltalán nem utal erre. Sőt! Vagány, ugyanakkor méltóságteljes szépségek következnek!

50 fölötti divatikonok, akikről példát vehetünk

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>