Gyönyörű és sikeres nők, akik ötven év felett is káprázatosak

A szép és sikeres nők ötvenen túl is megőrzik varázsukat
A szép és sikeres nők ötvenen túl is megőrzik varázsukat

Nem titok, hogy Hollywood szótárában a szépség a fiatalsággal és ezeréves sztereotípiákkal áll ugyanazon az oldalon. Szerencsére 50 feletti sikeres nők garmadája veszi fel a kesztyűt, hogy változtasson ezen. A társadalom és a kultúra fiatalság iránti megszállottsága ellen harcolnak, és bizonyítják be, hogy a szépség igenis változatos és kortalan. Íme, a legszebb 50 feletti sikeres nők listája, akik örökké ragyogni fognak!

Viola Davis, 53

Viola Davis

Az Oscar és Golden Globe díjas színésznő nem csak tehetségéről, de inspiráló és megrendítő beszédeiről is híres. “Önmagadnak lenni életreszóló kiváltság. Én túl sokáig kértem érte bocsánatot – a korom, a bőrszínem, a klasszikusnak mondott szépség hiánya miatt. Mára végre büszke tudok lenni arra, aki vagyok, bármit is ér ez mások szemében.”

Demi Moore, 55

Demi Moore

Demi Moore az 50 feletti gyönyörű és sikeres nők egyik legismertebbike. Bátran vállalja korát, amiről egy interjúban a következőképp nyilatkozott: “Pillanatnyilag inkább vagyok egy gyönyörű ötvenes nő, mint valaki olyan, aki kétségbeesetten harmincnak próbál kinézni.”

Halle Berry, 52

Halle Berry

A színésznő azon sikeres nők egyike, aki még saját magát is képes volt meglepni. “Azt hittem, az a szakasz az életemben, amikor ez valósággá válhat, már lezárult. Hatalmas meglepetés, a legszebb, ami valaha ért. ” Vallotta egy interjúban, amikor negyvenhat évesen teherbe esett második gyermekével.

Meryl Streep, 69

Meryl Streep

Meryl Streep napjaink egyik legkeresettebb, legfantasztikusabb színésznője. Szomorú belegondolni, hogy fiatalkorában hányszor utasították el, önbizalma hányszor szenvedett csorbát. Ő azonban nem adta fel, megmutatta tehetségét, és idővel a sikeres nők élharcosa lett. A kékszemű élő legenda ma már bármire képes – és mindezt csodálatosan teszi.

Ann Curry, 61

Ann Curry

Az újságírónő 2010-ben a gyönyörű és sikeres nők közé tartozását díjakkal is bizonyította. A People magazin beválogatta a világ legszebb embereinek listájára, valamint az év legerőteljesebb tweetjének díját is elnyerte. Ő azonban igyekszik a fontos hírek felé terelni az emberek figyelmét. “Mindenki teljesen oda van a hajamért. Miközben én azért küzdök, hogy az emberek jobban foglalkozzanak azzal, mi történik a világban, mint a frizurámmal.”

Gloria Estefan, 60

Gloria Estefan

Az énekes-dalszövegíró, színésznő és humanitárius Gloria Estefan rendkívüli tehetségével írta be magát a gyönyörű és sikeres nők könyvébe. Már jóval a kilencvenes évek végi latin trendhullám előtt tömegeket ismertetett meg a latin zene örömeivel. Hamar szépségikonná és a fiatal, színes bőrű lányok példaképévé vált. Ma már, kétgyermekes anyukaként, a következőt vallja: “A külső szépség valójában a belső békénk és boldogságunk kivetülése.”

(D.R.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

50 fölötti divatikonok, akikről példát vehetünk

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>