Fiatalosan 50 felett is – Ezek a hírességek megmutatják, hogy lehetséges!

Így maradhatsz fiatalosan 50 felett

Az a szép abban, hogy kedvenc színésznőink is velünk öregszenek, hogy motivációval tudnak szolgálni. Vannak persze, akik képtelenek elegánsan korosodni és megszállottan kapaszkodnak a fiatalos külsőbe, de cikkünk most nem róluk szól. Bemutatjuk inkább azokat a hírességeket, akiktől tanulhatunk: így nézhetsz ki fiatalosan 50 felett is!

Vállald büszkén a korod!

Az elmúlt időszakban Hollywoodban is kikezdték az őszülés tabuját, egyre több színésznő vállalja büszkén ősz haját. A most készülő Sex & New York filmben három főszereplő közül kettő ősz (vagy legalábbis őszülő) tincsekkel állt kamera elé, ráadásul sminkjükkel se próbálták leplezni az idő nyomait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) által megosztott bejegyzés

Sarah Jessica Parkert, mint az nagybetűs nőt könyvelték el a sorozatbeli alakítása óta. Ha ő be meri vállalni, hogy korához illően őszül, te miért ne tennéd?

Fiatalosan 50 felett? A születésnapok hírességek jó példával szolgálnak

Jennifer Lopez még egy évvel idősebb lett, de kizártnak tartjuk, hogy ezt bárki is megmondja róla. Az 52 (!) éves sztár jobban néz ki, mint sok húszas éveiben járó nő. És persze, könnyű mondani, hogy neki mennyi ideje van edzeni vagy hogy sok pénzből könnyű jól kinézni. De akár be is ismerhetjük, hogy rengeteg energiája van abban, hogy fitten tartsa magát, amiről mi is bármikor példát vehetünk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés

Ki hinné, hogy Sandra Bullock nemrég töltötte be 57. életévét? Ő az a nő, akit éppen azért szeretünk, mert a hollywoodi tradíciókkal szakítva nem akar tökéletesnek látszani. Aki, amikor átveszi a legszexibb színésznőnek járó elismerést, a fodrászának és sminkesének köszöni meg a nagyközönség előtt.

A héten ünnepel Lisa Kudrow is, ráadásul szintén az 57. évét tapossa. Az idén kijött Jóbarátok reunionból pedig két tényt szűrhetünk le: a csapat hölgy tagjai messze jobban mutatnak a 60-hoz közeledve, mint az urak; és Lisa Kudrow tökéletes példája annak, hogyan lehet emelt fővel öregedni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés