Fiatalosabb bőr? Nem kell többé kimozdulnod!

dermokozmetikai termékek

A Rapidszepseg.hu azért jött létre, hogy egy olyan szolgáltatást nyújtson neked, amely kiváltja a gyógyszertárakban való sorban állást és a személyes konzultációt a kozmetikusoddal. A vásárlás így duplán biztonságos, hiszen csökken az esély arra, hogy elkapd a fertőzést, illetve kérheted utánvéttel is a csomagodat, így elég csak a futárnak fizetned, nem kell előre utalnod.

Miért jött létre a Rapidszepseg.hu?

Mi gyógyszerészként dolgozunk, sok ismerősünk kér tőlünk folyamatosan tanácsot, hogy melyik dermokozmetikai termékeket vásárolják meg, amely biztosan jó a bőrtípusukhoz. Így elkezdett motoszkálni a fejünkben, hogy ha nekik tudunk segíteni, akkor lehet a többi embernek is tudnánk. Azonban a végső elhatározásunkat ez a rövid történet hozta meg, amelyet a barátnőnk mesélt el:

a barátnőnk anyukája 58 éves és régóta keres a bőrtípusának megfelelő ránctalanító krémet. Mivel nem tudta, melyik kozmetikum tudna rajta segíteni, így folyamatosan újakat próbált ki, amelyek közül egyik sem vált be. Ez pedig nemcsak azért bosszantotta őt, mert nem talált megoldást a problémájára, hanem mert a pénztárcája is bánta. Amikor végül elmesélte a lányának, azaz a barátnőnknek a gondját, akkor ő elhatározta, hogy megpróbál segíteni.

A legközelebbi patikába el is indultak együtt, hiszen amúgy is szerettek volna egy kicsit sétálni a jó időben. Hosszas sorban állás után sajnos nem tudták nekik megmondani a patikusok, hogy milyet válasszon, mert nincs idejük tanácsot adni, hogy melyik dermokozmetikai márka, mely terméke lenne a legmegfelelőbb az anyukája számára. Így végül hazamentek és a barátnőnk leült a gép elé, hogy keressen egy olyan webáruházat, ahol megtalálhatja, hogy melyik krém segíthetne az anyukája bőrén.

Nagyon sokféle terméket talált, azonban hamar összezavarodott, hiszen mindegyik hasonló volt, mégis kicsit másabb, nem értette a különbséget. Végül neki is eszébe jutott a mi fő szakterületünk, így nekik is tudtunk segíteni megtalálni a megfelelő kozmetikumot.

Így született meg a rapidszepseg.hu webáruház, ahol bőrtípus- és tünetkártyák alapján tudod megkeresni az arcodnak megfelelő dermokozmetikai terméket.

Mik azok a dermokozmetikai termékek?

A dermokozmetikumok olyan speciális szépségápolási készítmények, amelyek megfelelnek a gyógyszertári forgalmazás szigorú követelményeinek. Ezeket a termékeket bőrápolásban jártas szakemberek segítségével fejlesztik ki (bőrgyógyász, gyógyszerész, szemorvos, gyermekgyógyász), hatóanyagaikat pedig a kutatók szigorú feltételrendszerhez kötve választják ki.

A dermokozmetikai termékek célja, hogy fenntartsák a bőr és a haj egészséges működését és szépségét.

Ha szeretnéd biztonságban tudni az egészségedet ebben a nehéz időszakban, megspórolni a gyógyszertárban való sorban állást, és a bőrtípusodnak megfelelő kozmetikumot használni, akkor látogass el a Rapidszépség webáruházba, még ma!

https://rapidszepseg.hu/