Férfi vagy nő? Amit először meglátsz a képen, sokat elmond rólad!

www.higherperspectives.com

Ez a legújabb személyiségteszt egyszerű kérdésekre várja a választ. El kell döntened, hogy az alábbi képeken mit látsz meg először. Attól függően, hogy agyunk mire fókuszál először, sok minden elárulható rólunk és legféltettebb titkainkról. Lássuk!

Optikai csalódás 1.

www.higherperspectives.com

Ha először oszlopokat láttál meg a képen, akkor kényelem-központú és biztonság-orientált személyiség lehetsz. Ideje lebontani a falakat magad körül, hogy végre igazán nagyot alkothass! Lépj ki a komfortzónádból és vesd bele magadat az újdonságok sűrűjébe!

Ha embereket láttál meg az oszlopok között, akkor szabad szellemű vagy. Akármikor készen állsz a továbblépésre, az új kalandokra. Az életed tele van izgalmas emberekkel és élményekkel. Érzékeny vagy és jószívű. Vigyáznod kell rá, hogy ne légy állandóan úton, légy vevő a megállapodásra is! A személyiségteszt legalábbis ezt mondja.

Optikai csalódás 2.

ad

www.higherperspectives.com

Ha arcokat láttál meg először, bizonyára sokat gondolsz emberekre. Extrovertált típus vagy, szereted körülvenni magadat emberekkel. Azonban vigyáznod kell, kikkel veszed körbe magadat! A mérgező emberi kapcsolatokat érdemes lenne kerülnöd.

Ha a gyertyatartót láttad meg először, introvertáltabb típus vagy. Szeretsz elmerülni a saját gondolataidban, de a külvilággal keveset foglalkozol. Ne zárd ki az embereket!

Optikai csalódás 3.

 

Ha nő vagy, és a férfi arcát láttad meg először, akkor kielégíthetetlen szexvágy jellemez téged. Ha még nincsen, épp párt keresel, ha már van partnered, valószínűleg mély érzések fűznek hozzá.

Ha férfi vagy, és a férfi arcát láttad meg először, akkor előfordulhat, hogy problémáid adódnak más férfiakkal. Ideje rendezni a konfliktust, mindegy, hogy barátodról, vagy munkatársadról van-e szó.

Ha nő vagy, és a nő arcát láttad meg először, bizonyára jól érzed magadat a bőrödben, magas az önbizalmad. Őrizd meg a pozitív kisugárzásodat!

Ha férfi vagy, és a nő arcát láttad meg először, lehet, hogy épp életed párját keresgéled. Lehet, hogy már-már görcsösen fókuszálsz a megtalálására, így érdemes lenne visszalépned párat.

(M.F.)                                                                                             A cikk forrása itt >>

Mit látsz meg először a képen? Személyiségteszt a jobb önismeretért

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>