Férfi nyári divat – ezek 2021 trendjei

Nyári férfi divat 2021

A nyár és a divat közel sem mindig jár együtt a férfiak esetében. Az idei meleg évszak pasis trendjei viszont együttesen a szórakozásról és a kényelemről szóltak, így jobban megnyerték maguknak az erősebb nem képviselőit. A mintegy maroknyi direktívát nagyban befolyásolta az elmúlt év Covid19-kellemetlensége, így a tervezők és gyártók előtérbe hozták az atlétikai ruházat impresszióját, és nagyobb hangsúlyt fektettek a viselhetőségre, mint a test prezentálására. Nézzük át az útmutatót együtt, hogy a legjobb inspirációkat és ötleteket átemelhessük a következő évekre is!

Hogyan öltözködtek a férfiak a 2021 nyarán?

Egy kicsit sem meglepő, hogy ez az évad az optimista és reményekkel teli felfogások időszaka volt, ez élénk színeket, szabad szellemeket, sportos attitűdöket, extra nagy méreteket, és mindenekelőtt kényelmet szült, ami egyértelmű főszerepet kapott az idei trendek fényében. Emellett olyan erős szimbolikus minták is szerepeltek, mint a virágok és a különféle nyomtatott ornamentumok, visszatért az elfelejtett szandál-zokni hírhedt kombinációja és a pasztellszínek egész sora, amelyek szűzies lágyságot árasztottak. A trendek azonban jöhetnek és mehetnek, ha megtaláljuk a tökéletes stratégiát az elengedhetetlen férfi pólók szortimentjéhez, rájövünk, hogy ez az egyetlen férfi ruhadarab, amely a végletekig időtálló értéket képvisel. Viselheted alsóneműként, vagy öltönyhöz párosítva az alkalmi megjelenés érdekében, de persze önmagában is kinyilatkoztathatod, a legjobb pólók megbízható kényelmet és könnyed hűvösséget kínálnak.

Mi a helyzet az alsó fertályokon?

Elfelejtettük a klasszikus eleganciát a trendi férfi rövidnadrágok terén is, és a szemrevaló ebben az évben a szabadságra és a kényelemre rímelt. Ennek eredményeként a nadrágok XXL-es méretűre váltottak, színügyileg pedig a természetes árnyalatok hódítottak a bézstől a pasztellkékig. A szezon kötelező darabja volt a tavaly nyáron látott XXS rövidnadrág után az ultraszéles bermuda, ami a nyári férfi ruhatár elengedhetetlen darabja lett.

A fotó forrása:
Halfpoint / Shutterstock.com