Feldobnád a szexet? Mutatjuk a legújabb segédeszközöket!

Szexuális segédeszközök 50 felettieknek is

Nem létezik párkapcsolat, ahol ne lehetne izgalmasabbá tenni a szexet a segédeszközök, kiegészítők használatával. Minden szerelemre ráfér olykor a frissítés, ehhez pedig kiváló újdonságokat találni. Kalandra fel!

Kétféle párkapcsolat létezik. Az egyiknél minden rendben zajlik a hálószobában, mindkét fél folyamatosan kívánja a másikat, minden alkalommal kielégül, senki nem szeretne mást maga mellé. A másik szituáció nem ennyire rózsás, a feleknek van némi hiányérzetük, valami nem stimmel az ágytorna során – ezt a legjobb megoldás kimondani, megbeszélni, változtatni rajta. Bármelyik csoportba is tartozzon az ember, biztosan fel lehet dobni, magasabb szintre lehet emelni a szexet egy új, izgalmas segédeszközökkel.

Újszerű örömöt okoz a vibrotojás

A közelmúlt nagy találmányai a vibrotojások, amelyek addig ismeretlen örömforrást képesek megmutatni a nőknek. Ezek feladata elsősorban a csikló, illetve a mellbimbók kényeztetése, izgatása, erre lettek kitalálva, éppen ezért ebben a legjobbak. Az erogén zónák izgatásának egészen új szintjét érik el az eszközök, amelyeket ugyanolyan élvezettel használhat egy nő egyedül, mint a partnerével közösen. Előbbinél a saját ügyességére, utóbbinál a partner kreativitására lesz szükség. Mivel egy minőségi vibrotojás távirányítóval vezérelhető, kiválóan alkalmazható egy titkos játszadozáshoz – nem csupán a négy fal között.

Anális szex? Mindig csak érzéssel!

Virágkorukat élik az anális szexuális segédeszközök, amelyek megduplázzák a lehetőségeket. Ehhez speciális kialakítású játékszerek kellenek, ilyen például az anál gyöngysor, a vibrációs plug, az anál dildó vagy a kifejezetten férfiaknak tervezett prosztatavibrátor. A popószex már nem tabutéma, beszélni kell róla, mert bár sokan csinálják, eközben az is igaz, hogy sokan rosszul csinálják. Ha egy ilyen együttlét balul sül el, életre szóló negatív élményt hagyhat a felekben. Az ötletes eszközök kínálatában viszont bőven akad segítség. A megfelelő higiéniát az anális zuhany biztosítja, a kellemes behatolást a síkosító, a fájdalommentességet pedig az érzéstelenítő gél. Ne feledd: mindig okosan, érzéssel!

A fotó forrása:

kudla / Shutterstock.com