Fekete, fehér, szürke – A divat uralkodó színei 50 felett is mutatósak

A fekete, fehér, szürke divat
A fekete, fehér, szürke divat

Mindegy, hogy ősz van, esetleg tavasz, hogy férfiről, vagy nőről beszélünk-e, a divatban a fekete, a fehér és a szürke sosem bizonyulna rossz választásnak. Eleganciát, tisztaságot, intelligenciát fejeznek ki ezek a színek, melyek egytől egyig mindenkinek jól állnak, és mindennel könnyen ötvözhetőek. Képválogatásunk bebizonyítja, hogy okkal nem váltak trónfosztott divatszínekké az évszázadok során. Következzen a “fekete fehér szürke divat”!

Az alap fehér ruha

Minden korban jól működnek a fehér ruhák, jól látszik, milyen fiatalos megjelenést képesek kölcsönözni viselőjüknek. Magas sarkú cipővel, ékszerekkel és táskákkal egyaránt feldobható, a kiegészítőkön keresztül pedig bátran csempészhetünk egy kis élénk színt a megjelenésünkbe.

Szürke a szürkével

A szürke különböző árnyalatai jól passzolnak egymáshoz. Lehet, hogy a szürke hétköznapok ellenszere még több szürke lenne?

Szürke kosztümnadrág, fekete öv és fehér blúz

Mutatja, hogy a három szín szebben nem is mutathatna együtt. Ha szeretnénk élénkíteni a megjelenésünket, színes nyakláncokkal, táskákkal ennél a szettnél is megtehetjük.

Garantáltan elegáns

Ha nem szeretnénk tetőtől talpig fehérbe öltözni, egy szürke hosszú blézerrel vagy dzsekivel változatosabbá tehetjük a megjelenésünket. Az elegancia így is garantált marad.

Újra itt a bőr

Ismét divatba jöttek a bőrszoknyák, és szerencsére nem csak miniben gondolkozhatunk. A fekete örökké az elegancia színe marad, ám az anyagokat ötvözve a fiatalos jelző is mellé tehető.

Egy átlagos hétköznapra

Ha nem vágyunk semmilyen puccos öltözékre, csak magunkra akarunk kapni valamit, amiben nem nézünk ki teljesen katasztrofálisan, a fekete, a fehér és a szürke jó választás lehet. Aduásznak számítanak a sietős reggeleken is.

Csak lazán

Bővebb fazonú ruhák is kiválóan mutatnak ezekben a színekben, ahogyan azt az illusztráció is igazolja.

Mintás változatban

Nem szabad félni a mintáktól sem. Csíkok, pöttyök, foltok egyaránt jól mutatnak fekete-fehérben, segítenek megőrizni a szolid eleganciát, de megspékelik egy kis bolondos fiatalsággal is a megjelenést.

Mihályi Fruzsina                                                                              A képek forrás itt >>

Ha 50 felett divatosan akarsz öltözni, ezeket olvasd el!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>