Ezeket el kell fogadnunk, ha ötvenes férfiakkal ismerkedünk

Az ötvenes férfiak már mások egy kapcsolatban
Az ötvenes férfiak már mások egy kapcsolatban

Mielőtt újra belevágunk a randevúzásba, van pár dolog, amit mindenképpen tudni érdemes az ötvenes férfiak természetéről, gondolkodásáról és céljairól. Listánkban szakértők árulják el, mi az, amivel esetleg még nem voltunk tisztában.

Korban hozzájuk közel álló nőt keresnek

Nincs kőbe vésve, hogy az idős férfiak a huszonéves fruskákra buknának, sőt, egy olyan férfi, aki komoly elköteleződésre vágyik, szívesebben keres hozzá korban passzoló hölgyet. Bátran elhihetitek, ötven felett már a férfiak sem szeretnének egyedül lenni. Olyan partnert keresnek maguknak, aki megérti őket és a korosodás árnyoldalait. Szerencsére nem mindenki vágyik trófea feleségre, főleg nem ötven felett.

Vannak csomagjaik

Az ötvenes férfiak már leélték a fél életüket – akárcsak mi. Egyértelmű hát, hogy vannak lelki traumáik, csomagjaik, melyeket magukkal hordoznak. Tisztában kell lennünk vele, hogy egy ex-feleség terhekkel jár, el kell döntenünk, készen állunk-e rájuk. Az ötvenes férfiaknak meg kell tanulniuk együtt élniük a múltjukkal, de ne felejtsük el, hogy ez fordítva is igaz.

Sóvárognak a támogatásért

Az ötvenes szingli férfiak nagy eséllyel voltak már házasok, így életük második részében sem vágynak az egyedüllétre. Szükségelik a támogatást és a törődést, melyet igazán csak egy nőtől kaphatnak meg. Viszont vigyázni kell, mert olykor lehet, hogy csak egy vállra van szükségük, melyre támaszkodhatnak, de nem tekintenek ránk többként, mint támogató barátokként.

Régimódiak lehetnek

ad

Az ötvenes férfiak még abból a korból valók, ahol még számított, hogy a férfi tegye meg az első lépést. Hagynunk kell, hogy férfiak lehessenek, hagynunk, hogy ők hívjanak el, ők keressenek fel és ők tegyék meg az első lépéseket. Persze a mi feladatunk megadni a jeleket és tudatni velük, ha jól érezzük magunkat a társaságukban, de nem szabad rájuk akaszkodnunk.

Vágynak az intimitásra

Az ötvenes férfiak élvezik a szexet. Sokan élnek abban a tévhitben, hogy ötven felett már egyik nem sem vágyik az intimitásra, ez azonban egyáltalán nem igaz. Lehet, hogy mások az igényeik és másként vágynak az együttlétekre, de ettől még mindenképpen szükségük van rá.

Lehetnek egészségügyi gondjaik

Sok nő azt hiszi, George Clooney-val találkozik és nem is gondolnak az egészségügyi problémákra. Pedig egyes bajok nagyon is komolyak tudnak lenni. Szívproblémák, diabétesz, erekciós zavarok egytől egyig képbe jöhetnek, és ezekkel érdemes előre tisztában lennünk.

(M.F.) A cikk forrása itt >>

„Maradj vele, míg nem jön egy másik, egy elfogadhatóbb!”

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>