Ezek a 2019-es lakberendezési trendek, amelyeket érdemes kipróbálni

A lakberendezési trendek változnak ugyan, de vannak időtálló megoldások
A lakberendezési trendek változnak ugyan, de vannak időtálló megoldások

A lakberendezési trendek bár minden évben változnak, egy-egy ötletet akár hosszú távra is elleshetünk belőlük. Hiszen ki akarná évről évre lecserélni a konyhabútort? Azt már nem! Azonban, ha épp felújítás előtt állunk, jól jön néhány friss trükk. Ebben segítenek az idei lakberendezési trendek.

Vissza a természetbe!

Az idei lakberendezési trendek egyik meghatározó hulláma a természetközeliség. Megkövesedett fából készült asztalok, ágakból szőtt csillárok és kókuszdió héj díszítések jellemzik a bútorokat. Idén még a tükrök keretei is egy lampakanay nevű gyomnövényből készülnek, a természetes hatás eléréséért.

A pír nem csak az arcunkra való

A pirosítóhoz hasonló púder rózsaszín már több éve bérelt helyet kapott a lakberendezési trendek között. A rózsaszín ugyanis nem véletlenül olyan népszerű. Látványa nyugtatólag hat az idegekre, ami megkönnyíti az otthoni kikapcsolódást. A tervezők célja pedig, hogy olyan bútorokat készítsenek, amiket szívesen használnak a tulajdonosok, valamint kényelmet és békességet hozzanak a lakásokba.

Merész tapéták

A lakberendezési trendek legújabb őrülete a feltűnő tapétákhoz való visszatérés. A hálószoba legalább egyik falán érdemes kipróbálni, hogyan mutat egy rikító mintás, vagy éppen egy érdekes textúrájú tapéta. Biztos, ami biztos, élettel, de legalábbis kedves bájjal telíti meg a szobát.

Színes díszek

A merész színek és formák nem csak a tapétákra, de minden dekorációra érvényesek. Lejárt a minden egyéniséget nélkülöző, fehér alapon fekete motivációs szövegek ideje! A lakberendezési trendek idén a különlegesre koncentrálnak és nem az uniformitásra. Válaszd kedvenc színed a falra, és díszítsd fényképekkel, neked kedves tárgyakkal! A végeredmény téged kell, hogy tükrözzön, és nem egy lakberendezési bolt katalógusát.

Érdekes részletek

A lakberendezési trendek között idén nem kap többé helyet a minimalizmus. A letisztult részletek helyett a díszítettség és a kézimunka kerül előtérbe, legfőképp a konyhában. Mostantól különböző méretű, alakú és színű festett csempék varázsolják otthonossá a tűzhely környékét. Sőt, a megszokott bronz, króm és arany fogantyúkat is bőrszíjak váltják le.

Eklektikus bútorok

No Title

No Description

Az idei lakberendezési trendek talán legnagyobb szabálya, hogy nincsenek szabályok. Elég az unalmas, egyező bútorokból! Nyugodtan válassz a kanapéhoz stílusban és színben eltérő fotelt és dohányzó asztalt! Akár a családi örökség különböző generációit is összeengedheted, lényeg, hogy a végeredmény tükrözze az ízlésed és az egyéniséged.

(D.R.) A cikk forrása itt >>

Egyedi fürdőszoba dekorációk, hogy ez a helyiség se legyen unalmas

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>