Ez a 6 jel mutatja, hogy már nem vagy szerelmes

Az elhidegülés minden szerelmes szívet fenyegethet
Az elhidegülés minden szerelmes szívet fenyegethet

Már meg sem tudod számolni, hány éve vagytok együtt. Átéltetek szép napokat és átvészeltétek a problémákat. Összekötnek a gyerekek, a közös ház, az autó. Csak az érzések halványulnak. A kapcsolatotok már inkább csak a napi rutinod része, mint valós kötődés. És ekkor hirtelen felmerül benned a kérdés: ilyen az, amikor már nem vagyok szerelmes? Vagy természetes, hogy az évek folyamán elszürkül egy kapcsolat?

A következő felsorolásból megtudhatod, mik a jelei annak, ha már nem vagy szerelmes!

1. Közöny

A szerelmes pároknak mindig van energiájuk egymásra. Törekednek rá, hogy új élményeket, kalandokat éljenek át együtt. Amennyiben már nem érzel égető vágyat, hogy partnereddel fedezd fel a világot, intő jel lehet az érzelmek múlására.

2. Távolság

Aki volt már valaha szerelmes, mind ismeri a választott iránti epekedést. Az érzést, amikor alig várod, hogy hazaérj a munkából, és láthasd a kedvesed. Amikor igyekeztek minél több időt együtt tölteni, hogy csak egymásra figyelhessetek. Ha ezzel szemben, te inkább kerülöd a párod, az elég egyértelmű jele annak, hogy már nem vagy szerelmes.

3. Intimitás

ad

Azok a párok, akik szerelmesek, gyakrabban fekszenek le egymással. Ugyanakkor, ezt nem saját egójuk kielégítésére teszik. Egyszerűen élvezik, hogy a másiknak örömet okozhatnak. Ha te már nem érzel fizikai vonzalmat párod iránt, és inkább kerülöd a szexet, biztos lehetsz benne, hogy valami nagyon nincs rendben köztetek.

4. Törődés

Amikor szerelmes vagy, gyakran forognak a gondolataid a párod körül. Apró ajándékokkal leped meg, csak azért, hogy kimutasd a szereteted. Ha látod, hogy bántja valami, nem nyugszol, amíg meg nem oldjátok a problémát. Ha viszont azon kapod magad, hogy partnered szinte eszedbe sem jut, és már nem törődsz az érzéseivel, az nem a véletlen műve. Csak nem vagy már szerelmes.

5. Megbecsülés

Úgy érzed, te vagy a legszerencsésebb a világon, és megtaláltad a lelki társad? Akkor bizony minden rendben. Ellenben, ha úgy érzed, ő is csak egy a millióból, nos, tudod a választ.

6. Tisztelet

A tisztelet rendkívül fontos alapköve egy kapcsolatnak. A nélkül nem hallgattok egymásra és nem vagytok képesek kompromisszumot kötni. Nem támogatjátok egymás törekvéseit és nem kezelitek partnerként a másikat. Pedig mindez elengedhetetlen egy olyan párkapcsolatban, ahol elvileg szeretitek egymást!

Ha ezek közül egy-kettő igaz rád, még nem jelenti feltétlenül, hogy nem vagy szerelmes. Ellenben érdemes komolyan venni a jeleket, és foglalkozni a kapcsolatoddal!

(D.R.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

8 kérdés, amit már az első randin fel kell tenned

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>