Engedd el, költözz és olvass! Legolvasottabb cikkeink

Örülj, ha sikerült elengedned!
Örülj, ha sikerült elengedned!

Múlt héten az egyik legolvasottabb témánk a vidékre költözés kérdése volt. Maradjunk-e a városban vagy költözzünk egy csendes, vidéki településre? Ebben persze benne van az elengedés kérdése is, amely szintén nagyon kedvelt témánk volt. Lássuk, mi érdekelt minket az utóbbi napokban!

1. Engedd el!

A világban minden változik, ezért kénytelenek vagyunk újra meg újra búcsút inteni valaminek vagy valakinek. Az elengedés azonban egyáltalán nem könnyű, aminek rengeteg oka lehet. Cikkünk abban segít, hogyan tegyük meg az utat az elengedésig.

Az elengedés mestersége is tanulható, láss hozzá!

2. Honnan tudom, hogy már nem vagyok szerelmes?

Elsőre azt hihetnénk, ez fölösleges kérdés. Ugyanakkor sokan vannak, akik hosszú távú kapcsolatban élve már nem tudják kívülről látni a saját életüket, nem ismerik fel valódi érzéseiket. Nos, ebben segítettünk egyik legnépszerűbb cikkünkben.

Ez a 6 jel mutatja, hogy már nem vagy szerelmes

3. Hat könyvet ajánlottunk, amit minden nőnek érdemes elolvasni

Jön a nyár, a szabadságolások ideje, úszunk majd a szabadidőben. Mivel is üssük el az időt, mit vigyünk a strandra, vagy mondjuk szeles időben a szobában kucorogva mit vegyünk a kezünkbe? Az alábbi hat könyvet mindenképpen!

Ezt a hat könyvet minden nőnek el kell olvasnia

4. A nagyváros vagy egy vidéki település élhetőbb?

Természetesen erre nem tudunk válaszolni, hiszen ahány ember, annyiféle igénnyel tekint a saját életére, sőt, adott életkorokban is mások a preferenciáink. Olvasóinkat annyira megmozgatta ez a téma, hogy kénytelenek voltunk egy összefoglaló cikket is írni arról, hogy a városi vagy a valódi élet jobb-e nekünk.

Ideje lenne vidékre költözni a nyüzsgő nagyvárosból?

5. A munkahely ingoványos kommunikációs terep, sose feledd!

Életünk fontos része a munkahelyen való megfelelés, a szakmai haladás, a pénzkeresés. Rengeteg tanácsot olvashatunk, hogyan találjunk állást, hogyan adjuk el leghatékonyabban magunkat, de kevés szó esik arról, hogy miként viselkedjünk, ha már állásban vagyunk. A kommunikáció a munkahelyen különösen fontos, egy-egy rosszul irányzott mondat, rosszul megfogalmazott megjegyzés vagy kérés bajt hozhat a fejünkre. Cikkünkben összegyűjtöttük a legfontosabb példákat, melyek azok a mondatok, amelyeket soha, vagy teljesen máshogy használjunk, mint eddig. Reméljük, nem marad el a siker, ha követjük a tanácsokat!

10 veszélyes mondat, amit soha ne mondj a munkahelyeden!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>