Első randi tippek, ha különleges programra vágysz a szabadban

Első randi tippek szabadtéri programokhoz

Hónapok óta beszélgettek már a minden szempontból neked való férfival és végre elmennétek egy randira is? Szuper, már csak egy jó helyet kell találnotok, ahol nyugodtan beszélgethettek, ismerkedhettek. Ha szeretnéd az evidens választásokat elkerülni és a szép nyári időben szabadtéri programra vágysz, vedd bátran kezedbe az irányítást! Összeszedtük, hogy szerintük melyek a legjobb első randi tippek. Válaszd ki a kedvenced és beszéld meg kiszemelteddel is!

Piknik egy parkban

A piknik lényegében a vacsora kellemesebb változata, amit mindketten biztosan jobban fogtok élvezni. Nem is hiába, egy szép nyári napon a legjobb, amit tehetsz, ha a szabadban töltöd az időd. Partnereddel is közelebb kerülhettek egymáshoz, ha egy békés tisztáson vagy parkban beszélgettek, mintha egy elegáns étteremben feszengtek – és főként mintha egy moziban némán ültök egymás mellett.

Kirándulás a közeli erdőkben, hegyekben

Igaz, ami igaz, az elmúlt napok kánikulája vagy viharos időjárása nem éppen kedvez a kirándulásnak. De hosszú még a nyár, eljön majd a tökéletes 25°C-os időjárás, amikor nincs is jobb, mint egy erdőben kirándulni és hűsölni. Ha pedig rögtön még aktívabb programra vágysz, és randi partnered is osztja a lelkesedésed, mehettek rögtön túrázni is. Hazánk telis-tele van gyönyörű hegyekkel, amik csak arra várnak, hogy felfedezzétek őket.

Botanikus kert, arborétum

Akkor sem kell lemondanod a természet szépségeiről, ha kevésbé vagy kirándulós típus. Ne is erőltesd, nincs kellemetlenebb az első randin, mint lihegve, leizzadva baktatni partnered mellett a hegycsúcsra várva. Helyette menjetek el egy közeli arborétumba vagy botanikus kertbe, ahol egy kellemes séta során gyönyörködhettek a szebbnél szebb növényekben.

Minigolf, kalandpark és egyéb mókás programok

Miért ne lehetne az első randi bolondozós? Így legalább biztosan nem fogtok kínos csendek és feszült beszélgetések miatt aggódni. Merj ügyetlennek tűnni és nevetni magadon. Engedjétek el magatokat és legyetek újra gyerekek! Ez a kulcsa annak, hogy az első randi biztosan jól sikerüljön.

Hullócsillagnézés

Ugyan a Perseidák meteorraj csak augusztusban érkezik, már júliusban is láthattok néhány kósza hullócsillagot az éjszakai égen. Valószínűleg ez az első randi tippek legromantikusabbja: kapjatok fel egy pokrócot és egy üveg bort, és üljetek ki egy közeli tisztásra. Lehetőleg a nagyvárosoktól távolabbi helyet keressetek, különben csillagot sem igen láttok a légszennyezés miatt.

Kétszemélyes grillparty

Ha egy ideje már kerülgetitek egymást és nem félsz áthívni magadhoz kiszemelted, a legegyszerűbb és legnagyszerűbb programötlet egy grill party. Pácolj be előre egy kevés húst és vásárolj be grillezni való zöldségekből. Együtt meg is süthetitek, miközben jókat beszélgettek. Ezután kibonthattok egy üveg bort. Ha a randi igazán jól sikerül és rátok sötétedik, egyszerre kipipálhatjátok a hullócsillagnézést is.

Randizás válás után – hogyan kezdj bele és mire ügyelj?