Eljegyzés 50 felett: az elköteleződésnek sokféle jele lehet

Egy eljegyzés 50 felett már másról szól
Egy eljegyzés 50 felett már másról szól

A Valentin-nap alkalmából foglalkozzunk életünk egyik romantikus epizódjával. 50 felett már nem mind tudjuk elképzelni, ahogyan a párunk térdre ereszkedik a rózsaszirmok között, hogy romantikus monológja után feltegye a nagy kérdést. 50 felett szabadon újragondolható egy eljegyzés, egyre többen választanak mást a hagyományos eljegyzési gyűrűnél. Összeszedtünk pár merészebb innovációt.

Közös tetoválás

50 felett már tényleg komolyan gondoljuk, egy életre tervezünk. Mással sem pecsételhetnénk meg jobban a szándékunkat, mint egy örökké maradandó tintával. Egyre több pár készít a gyűrűk helyére inkább tetoválást, melyet így garantáltan nem hagynak el sem mosogatáskor, sem a nászúton. Olcsó és maradandó megoldás.

Befektetés

Sanda gyanúm, hogy ez inkább a férfiak ötlete volt, de egyre többen fektetik be az eljegyzési gyűrűre szánt pénzt. A tőzsdén például lehet nagyot szakítani ezzel a magasabb összeggel hosszútávon, mely profik esetében teremthet némi alapot a közös élethez.

Nászút

Egyre több pár kéri arra a rokonságot, hogy nászajándékok helyett pénzzel járuljanak hozzá a nászútjukhoz. Az eljegyzési gyűrűre szánt pénzt is inkább a nászútba fektetik, hiszen az élmények többet érnek mindenféle tárgynál.

Más ékszer

ad

Nem kötelező méregdrága gyémántot vásárolni, egyre többen egyedi kézelőgombbal jegyzik el partnerüket. Sok esetben sokkal személyre szabottabb lehet, mint egy gyűrű, és közel sem kerül annyiba. Mellette marad pénz a nászútra is.

Adakozás

Ha egyikőtök sem anyagias, és nem a méregdrága gyűrű az, ami boldoggá tesz bennetek, jó ötlet lehet elgondolkodni az adakozáson. Adományt küldhettek a másik számára fontos szervezeteknek, így kimutatva törődéseteket a másik irányába.

Közös háziállat

50 felett már gyereket nem valószínű, hogy vállalni fogtok, no de mit szóltok egy közös háziállathoz? Az eljegyzés sokkal személyesebb lesz, ha egy új élettel gazdagodik a párkapcsolatotok.

Művészi alkotás

Egy műtárgy vagy egy festmény, mely titeket mint egy párt képvisel a nappalitokban, sokkal személyesebb, mint egy karikagyűrű.

(M.F.) A cikk forrása itt >>

Néhány igazán gyönyörű 50 feletti esküvői ruha

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>