Élhetsz másként is, ha valóban azt szeretnéd! – Legolvasottabb cikkeink

Az idő gyorsan robog 50 felett
Az idő gyorsan robog 50 felett

Az ötven az új harminc, úgy élünk legalábbis, ami persze lehetséges, ha eléggé körültekintőek és tudatosak maradunk. Februári cikkeink közül azok voltak a legnépszerűbbek, amelyek az egészségünk megőrzésével foglalkoztak, illetve azok, amelyekben szembesültünk a korosztályunk életének kellemes és nem annyira kellemes jellemzőivel. Lássuk most az öt legolvasottabb, februári írásunkat!

Egy kérdőív mindig hozzátesz az önismerethez

Szeretünk megtudni magunkról bármit, néha persze ez nem túl kellemes, de akár az sem tántorít el minket attól, hogy önmagunkat vizsgálgassuk. Egyszerű, ám annál ötletesebb kérdőívek sokasága áll rendelkezésünkre, hogy mindebben segítségünkre legyen. Mi is megjelentettünk egy érdekes kérdőívet ebben a hónapban, amely annak alapján állapít meg rólunk ezt-azt, hogy miként ülünk egy széken.

Mit árul el rólad a kedvenc, ülő pozitúrád?

Mások megismerése is izgalmas

Vannak emberek, akik mindenhol sikeresek, általában jó véleménnyel van róluk a környezetük, kapcsolataik kiegyensúlyozottak, és láthatóan ők maguk is kiválóan érzik magukat a bőrükben. De mégis hogy csinálják? És honnan ismerhetjük fel őket?

Az ellenállhatatlan emberek ismertető jegyei

Bármikor új életet kezdhetünk

Persze bármilyen kifogást találhatunk, hogy a fenti állítást cáfoljuk. Ugyanakkor az igazság az, hogy akár holnap elkezdhetünk egy új életet, minden csak rajtunk múlik. Ha igazán szeretnénk, meg tudjuk valósítani, élhetünk egészségesebb, mozgalmasabb, vagy éppen őszintébb életet annál, mint eddig. Lássuk, az életmódváltás a mi korunkban milyen feltételekkel működik!

Az életmódváltás 50 felett is lehetséges, ha alkotsz néhány új szabályt

50 felett csak egészség legyen!

A mi korunkban az a legfontosabb, hogy tartani tudjuk azt az életminőséget, amelyet a megelőző években. Ez persze odafigyelést kíván, amelynek alapja az, hogy rendszeresen eljárjunk szűrővizsgálatokra. Így ha bármi gondunk akad, időben tudunk reagálni.

Hét szűrővizsgálat, amit 50 felett rendszeresen el kell végeztetni

Mert semmi sem fekete és fehér!

Már nem gondoljuk, hogy az életben minden olyan egyértelmű, tehát vagy jó valami, vagy pedig rossz. A kettő mindig egyensúlyban marad, mindennek ára van, azaz próbáljuk meg elfogadni az élet árnyoldalait is. Mindez 50 felett különösen ajánlott, hiszen szembe kell néznünk a változásokkal, amelyek a korunk természetes velejárói, bár nem mindig kellemesek.

Az élet jó, rossz és csúf oldala 50 felett

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>