Eleged van a fogyókúrás kudarcokból? Nézd csak, zsírt égetni így is lehet

Az EnCurve rádiófrekvenciás zsírbontás segítségével már akár tavaszra a lehető legjobb formánkat hozhatjuk – karcsúbb, feszesebb vonalak, sugárzó önbizalom, megújult életerő… De amitől igazán extra, az az, hogy mindezt hetek alatt, kényelmesen érhetjük el, és az eredmény tartóssága is önmagáért beszél. Lehet, hogy megvan végre az álommódszer?

Évek óta hiába küzdesz, koplalsz, próbálsz ki kampányszerűen mindenféle újdonságot, képtelen vagy tartósan megszabadulni a súlyfeleslegedtől? Úgy érzed, minden igyekezeted hiábavaló, nem bírod leadni a szinte észrevétlenül felszaladt kilókat? Eleged van a jó tanácsokból, a fogyókúrás csodareceptekből, az étvágycsökkentő szerekből és a kimerítő oktatóvideókból? Hidd el, nem vagy egyedül.

Ötvenéves kor felett már lassabb az anyagcsere, a test energiaszükséglete is megváltozik, és lássuk be: a mozgás sem olyan eredményes már, mint azelőtt. A zsírégetésnek szerencsére más módjai is vannak, az önostorozás helyett pedig ideje valami igazán hatékony, testreszabott módszer után nézni – egy forradalmi megoldásnak köszönhetően végre nemcsak gyorsan és fájdalommentesen szabadulhatunk meg a zavaró zsírpárnáktól, de tartósan is. Hihetetlenül hangzik, ugye?

Mi az a EnCurve rádiófrekvenciás zsírbontás?

Egy vadonatúj módszer, amellyel lehetőség nyílik célzottan csökkenteni a lerakódott zsírt, a kezelés hatékonyságát pedig az garantálja, hogy nem a zsírsejtek méretét, hanem a számukat csökkentik. Az EnCurve rádiófrekvenciás zsírbontás rádióhullámokkal éri el a zsírszövetek felbomlását – úgynevezett hipertermia létrehozásával –, a kezelés után a lebontott sejtek pedig a nyirokkeringés útján távoznak. Ahhoz, hogy a zsírbontást követően a szervezet kiürítse a fölösleges anyagokat, 20-30 perces gépi nyirokmasszázst is igénybe vehetünk.

Kinek érdemes kipróbálnia?

  • Bárkinek, aki szeretne tartósan megszabadulni a túlsúlyától, a hastájéki, a csípőn lerakódott, a karokat és a combokat körbeölelő zavaró feleslegtől.
  • Akinek már csak centimétereken múlik, hogy elérje a számára ideális testméretet.
  • Aki rövid idő alatt látványos eredményt szeretne elérni.
  • Aki a stagnáló diétáját szeretné valami szuper látványos, önbizalom-erősítő módszerrel megtámogatni.
  • Vagy aki egészségügyi okokból nem végezhet elegendő testmozgást.

Te melyik csoportba tartozol?

Miért ez az egyik leghatékonyabb, legvonzóbb eljárás?

Mert nincs szükség kimerítő koplalásra és bonyolult edzéstervre: az EnCurve kezeléssel már egy-két hónapon belül látványos eredményt érhetünk el – a különbség centiméterekben mérhető. Visszanyerhetjük a csípőnk, a derekunk karcsúbb vonalát, kontúrosabb felkart, vékonyabb combokat, amit éppen szeretnénk. Az eljárás pedig nemcsak gyors, kíméletes és biztonságos, de kényelmes is: csak hátradőlünk, és a zsírbontó készülék alkalmanként 40 percig dolgozik.

Miért érdemes éppen most kipróbálni az EnCurve rádiófrekvenciás zsírbontást?

Mert akár már egy számodra fontos tavaszi eseményre vagy a várva várt nyári utazásra elérheted a kívánt eredményt. Ha ugyanis most kezded el, egy 6 alkalmas bérlettel akár már heteken belül centiméterekkel lehetsz karcsúbb. És mert ez a jelenleg elérhető egyik leghatékonyabb fogyasztási módszer, szemben a kavitációs és egyéb eljárásokkal.

Hogy ez a nyár végre tényleg más legyen, mint a többi!

(x)

Irisz Medical & Selfness Center