Egyedül élni messze jobb, mint boldogtalan párkapcsolatban

Egyedül élni nem egyenlő a magánnyal

Sokan ragadnak azért egy boldogtalan párkapcsolatban, mert félnek, hogy ha kilépnek belőle, egyedül maradnak. Pedig egyedül élni egyáltalán nem kell, hogy szomorú és magányos legyen. Ha nekünk nem hiszel, olvasd el bátorításként híres szingli színésznők idézeteit.

Egyedül élni nem egyenlő a magánnyal

Példaként itt van Eva Longoria. A gyönyörű színésznő lábai előtt férfiak százai hevernek, mégis csak a harmadik házasságában találta meg a boldogságot. Fájdalmas válásai után hosszú időszakot töltött szingliként.

“Sokan mondják nekem, hogy  oh, biztosan nem akarsz egyedül lenni. Mire én azt mondom: én nem vagyok egyedül! Magam vagyok. És magamban is csodás vagyok.”

De a következő két szépséges színésznőről sem állíthatjuk, hogy nem találnának bármelyik bokorban egy férfit. Ez is csak bizonyíték rajta, hogy szinglinek lenni nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem találsz párt. Az is tökéletesen érthető, ha élvezed az egyedülléted és nem akarod akárkiért feladni.

“Egy férfi csak hab lenne a tortán. A torta viszont én vagyok, és ez a torta magában is finom. Még úgy is, ha nincs rajta hab.” – Halle Berry

ad

“Vágyom-e egy társra? Talán. De nem vagyok boldogtalan vagy magányos. Ahhoz, hogy teret engedjek egy kapcsolatnak, olyan fantasztikus férfinak kell jönnie, akiért megéri. Aki hozzájárul a boldogságomhoz és nem elvesz belőle.” – January Jones

Dianne Keaton sohasem házasodott meg. A színésznő 70 éves elmúlt, mégsem gondolja, hogy bármi is kimaradt volna az életéből.

Emlékszem, fiatalkoromban valami egészen nevetséges módon azt gondoltam, hogy majd találok valakit, akit életem végéig szeretni fogom. Ma már nem gondolom, hiszen nem vagyok házas, mégse érzem az életem semmivel kevesebbnek. Ez csak régi mítosz.” –Dianne Keaton

“Társsal vagy társ nélkül, anyaként vagy gyermek nélkül is lehetünk teljesek. Nekünk magunknak kell eldöntenünk, hogy mit szeretnénk. Ez a döntés a miénk és senki másé.”

Jennifer Aniston válásai és szinglisége a külföldi sajtó egyik örök kedvenc témája. A színésznő azonban mindig rácáfol arra, hogy egyedül élni rossz dolog lenne, hiszen örökké fiatalos, pozitív és vidám.

A világ két talán legismertebb latin szépsége is sokáig volt szingli, mire megtalálták igazi párjukat. Érdemes megfogadnod a tanácsukat!

“Jó dolog kapcsolatban élni, de a nők túlzottan függővé váltak. Lehetsz kapcsolatban Istennel, a természettel, a kutyáddal vagy önmagaddal is. És persze, lehetsz kapcsolatban egy férfival, de ha az a kapcsolat rossz, jobban jársz, ha inkább a virágaiddal vagy kapcsolatban.” – Salma Hayek

Régen vártam a szőke hercegre. Mindenkire, akivel csak találkoztam, azt gondoltam, hogy ő lesz a pasi, akivel leélem az életem. Aztán rájössz: magam is erős vagyok, önmagam is eltartom, önmagam megmentője vagyok”.

– Jennifer Lopez

 

Az idézetek forrása itt.

Kiemelt kép forrása: Depositphotos

5 lecke, melyet a szingli élet taníthat Neked