Egyedi fürdőszoba dekorációk, hogy ez a helyiség se legyen unalmas

A fürdőszoba dekoráció feldobja a mosdó hangulatát
A fürdőszoba dekoráció feldobja a mosdó hangulatát

Szerethetjük a nappalit, a konyhát, a hálószobát, a mosdó azonban ritkán kerül ki győztesként a kedvenc helyiségek versenyében. Egyedi fürdőszoba dekoráció ötleteink láttán viszont könnyen megváltozhat a véleményünk.

Hiszen miért is ne varázsolhatnánk otthonossá a fürdőt is? Mindössze néhány szép dísz és okos tároló, amire szükségünk van a tökéletes fürdőszoba dekoráció megvalósításához. Íme, néhány ötlet, amit magad is egyszerűen elkészíthetsz.

Rusztikus falétra

Egy régi, letisztogatott falétra a garázsból csodát tehet a mosdóval. Ez a fürdőszoba dekoráció rusztikus, vintage hatást kölcsönöz, miközben nem csak dísznek, de tárolónak is kitűnő. Ráakaszthatjuk a törülközőket, de akár kis kosárkákat is aggathatunk rá, amikben tisztálkodó szereket, wc papír gurigákat helyezhetünk el ízlésesen.

Egyedi tükör

Nem kell beérnünk egy unalmas tükörrel vagy egy vagyont kifizetnünk egy egyedibb darabért. Elég, ha megmozgatjuk a fantáziánkat, és feldíszítjük mi magunk! Készítsünk fa keretet a tükörhöz, amit aztán kedvünkre alakíthatunk át egy erős ragasztó és kerámia vagy színes üvegmozaik segítségével. Az elkészült tükör egész biztosan a fürdőszoba dekoráció legékesebb darabjaként tündököl majd.

Természetes zuhanytálca

Az idei év fürdőszoba dekoráció trendje a természetes anyagok felé hajlik. A fa és az üveg mellett a kő dominál, minél csiszolatlanabb formában. Innen ered az ötlet, hogy a folyópart kavicsait otthonunkba is beépítsük. Szerezzünk be a fürdőszobánkoz színben illő kavicsokat, és cement segítségével készítsük el egyedi zuhanytálcánkat!

Színes csaptelepek

Ki mondta, hogy minden csaptelepnek szigorúan krómnak kell lennie? A fürdőszoba dekoráció következő lépése, hogy forradalmasítjuk az unalmas csapokat, zuhanyfejeket. Színes, vízálló spray segítségével fessük őket a mosdónkhoz leginkább passzoló színre. A jó ízlés határain belül bármit választhatunk, a feketétől az aranyon át akár a zöldig.

Fürdőkád tálca

Mind szeretünk egy kicsit lazítani és elmerülni a habos forró vízben. Közben pedig jól jön, ha egy fürdőkád tálcán közel tarthatunk egy pohár bort és egy izgalmas könyvet. Egy szép, fa fürdőkád tálca nem csak praktikus, de a fürdőszoba dekoráció szerves része is lehet.

(D.R.)                                                                                           A cikk forrása itt >>

Egyetlen tavaszi dekoráció elég, és máris jobban érzed magad!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>