Egy káprázatos átalakulás 44 év házasság és válás után

Szedjük össze magunkat! Egy átalakulás csodákat tesz.
Szedjük össze magunkat! Egy átalakulás csodákat tesz.

Negyvennégy év után egyik válás sem egyszerű, és persze mindenki máshogy dolgozza fel a veszteségeket. Vannak, akik elutaznak, vannak, akik elköltöznek, és vannak olyanok is, akik egy teljes átalakulás mellett döntenek. Egy biztos: begubózni nem szabad, mert az a legrosszabb, amit tehetünk.

Vicki a külsejének megújítása mellett döntött

Divorced And Ready For A New Beginning, A MAKEOVERGUY® makeover

Vicki was a little emotional since it was only a month since her divorced had been finalized. After 44 years of marriage, she was a newly single lady for the first time since she was 18. With an uplift in color, softened brows and a generally warmer glow, she shines for her next act.

A videóban látható Vicki 44 év házasság után vált el, és a papírok aláírását követően úgy döntött, ideje újra kicsinosítania magát. Felkereste a híres Christopher Hopkinst, aki a nagy átalakítások mestere. Az eredmény megdöbbentő lett.

Vicki a videó elején intenzív érzelmekkel áthatva beszél a válásról, könnyei őszinték és sokunknak ismerősek lehetnek.

Életünk egy jelentős szakaszát lezárni korántsem egyszerű, nincs ember, akinek karikacsapásra menne a feldolgozás, a továbblépés. Vicki azonban pozitívan tekint a jövőbe, elmondása szerint új életet szeretne kezdeni. Igen, van élet a válás után, még 44 év után is!

Vicki legalább tíz évet fiatalodott Christopher kezei alatt, hihetetlen, hogy egy kis smink, egy új frizura, néhány ékszer és a színes öltözködés mikre képes.

Vicki átalakulása tökéletesen igazolja, hogy korunktól és az élet adta megpróbáltatásoktól függetlenül örökké megőrizhetjük a nőiességünket.

„Új külső. Új fejezet. Ez most az én köröm” – mondja ragyogó mosollyal az átalakulás végén Vicki.

A kommentelők odavannak Vickiért

Vicki kismillió pozitív visszajelzést kapott a kommentelőktől. Egyikük például ezt írta: „Jézus! Christopher kihozta az igazi nőt belőle. Majdnem elsírtam magamat. Gyönyörűen fest, nagyon örülök neki.” Egy másik ember így reagált: „Milyen gyönyörű lélek. Csodásan fest és igazán csinos az új külsőjével. A volt férje egy igazi bolond.”

Több okunk is lehet a változtatásra

Nem a válás az egyetlen ok, ami rábírhat minket az átalakulásra. Amikor úgy érezzük, hogy lezárult egy szakasz az életünkben, dönthetünk úgy, hogy megújítjuk a külsőnket. Az új kezdetek izgalmasak és reményt adnak. Ne féljünk a változástól és a változtatástól!

(M.F.)                                                                                            A cikk forrása itt >>

Min megy keresztül egy ötvenes nő, míg végül elfogadja önmagát?

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>