Egy erős nő így köszön el

Az erős nő méltósággal szakít
Az erős nő méltósággal szakít

Amikor egy erős nő köszön el, nem úgy teszi, mint akárki más. Nem sír sokáig, nem dobál sarat és nem vádaskodik. Nem könyörög majd azért, hogy maradj, ha te menni akarsz. Elég erős ahhoz, hogy egyedül is boldoguljon, nem szükséges kisgyermekként beléd kapaszkodnia.

Tudja, hogy semmi sem tart örökké

Egy erős nő tisztában van vele, hogy egyesek csak átmenetileg kerülnek az életébe. Tudja, hogy az élet így is, úgy is megy tovább, nem vár senkire. Egy erős nő számára fontos a boldogságod, fontosabb, mint a saját sértettsége, így annak is örül, ha mással leszel boldog.

Az élet örömök és lehetőségek tárháza, egy erős nő nem tart majd vissza téged a felfedezéstől, ha te nem őt választod.

Fáj majd a szíve, de nem annyira, hogy összetörni lásd.

Pontosan tudja, hogy figyelemért és szeretetért nem lehet könyörögni, azok nem olyan dolgok, amiket kérni kell. Egy erős nő azzal is tisztában van, hogy azok, akiknek maradniuk kell, maradni is fognak. Ha te elhagyod, ő tudni fogja, hogy a sors másokat szánt az életébe, hogy hamarosan másokat sodor elé az élet.

Tudja, hogy még előtte az élet

Minden vég egy új kezdet, még akkor, ha arra várni kell pár hetet vagy hónapot. Lehet, hogy fájni fog neki és összetörik a szíve, de előbb vagy utóbb készen áll majd rá, hogy továbblépjen. Nem akar ő olyannal lenni, aki nem becsüli meg, aki nem értékeli, aki nem szereti.

Lehet, hogy megbántották már párszor, mégsem fél a szerelemtől.

Örömmel veti bele magát új ismeretségbe, hiszen nem hagyja, hogy a múltja definiálja őt, hogy a múltja rányomja bélyegét a jövőjére.

Egy erős nő napról napra erősebb

Miután elhagysz egy erős nőt, ő még több erőre kap. Azt az erőt pedig magába fekteti majd, és ezzel élete legjobb befektetését teszi meg. Céljait egytől egyig megvalósítja, és olyan nőt farag magából, akit valószínűleg te is visszasírsz majd. Nem hibáztat majd senkit, sem téged, sem saját magát. Megbocsát és tiszta lélekkel halad előre. Ő szeretett és mindent megtett volna érted, de te ebből nem kértél. Minden jogod megvolt hozzá.

Egy erős nő nem néz hátra, csakis a jövőbe tekint. Továbblép és elenged minden sérelmet, minden fájdalmat, minden csalódást. Egy erős nő téged is elenged.

(M.F.)                                                                                             A cikk forrása itt >>

Így veszítik el a férfiak az erős nőket

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>