Egy egészséges fogyasztószer: ismerd meg a Pyruvate erejét!

Pyruvate zsírégető

A magyar fejlesztésű termék hatóanyagáról több kutatás is bizonyítja, hogy rendkívüli eredményeket érhetünk el a fogyasztásával.

Miért ajánlható bárkinek a Pyruvate kapszula, akár fogyni szeretne, akár megőrizni az egészséges testsúlyát? A kutatásokból kiderül: a pyruvate termék valóban hatásos, ráadásul káros mellékhatások nélkül járul hozzá az optimális alak eléréséhez. Sőt, az éhségérzetet szabályzása mellett jó hatással van a szívműködésre is.

Pyruvate, azaz piruvát egy természetes anyag, a piroszőlősav segítségével fejti ki fogyasztó hatását. A szervezetben is megtalálható sav hozzájárul az anyagcserefolyamatok működéséhez, fokozva a zsíranyagcserét és elősegítve, hogy a zsír energiává alakuljon. Nem csupán a fogyás folyamatát gyorsítja fel, javítja az állóképességet is – növeli az izmok számára rendelkezésre álló energiát. Ezáltal jobb eredményeket érhetünk el a sportban, ami tovább támogatja a fogyókúra sikerét.

A készítmény úgy képes csökkenteni az éhségérzeted, hogy egyúttal fokozott energiaszintet is biztosít. Ez a tulajdonsága segítségedre lesz, hogy még a szigorú diéta mellett is aktív maradhass a hétköznapokban. Az pedig már csak a ráadás, hogy a kapszula rendszeres szedése mellett a vérlipidek és az LDL-koleszterin mennyisége is csökken, ami jó hatással van szív- és érrendszered egészségére is.

Fontos, hogy a Pyruvate teljesen stimulánsmentes! Ez azt jelenti, hogy számos diétát támogató szerrel szemben nem pörgeti fel a pulzust és nem emeli meg a vérnyomást sem, ezért akár lefekvéskor is bevehetjük. Ajánlott szedési módja 2-2 kapszula ebéd, illetve vacsora előtt. A tabletták nagy mennyiségű kalciumot tartalmaznak, hozzájárulva ezzel a fogaid és csontjaid egészségéhez is.

Pyruvate - a hatékony zsírégető

A kutatások is igazolják a hatékonyságát:

Akinek bármilyen kétsége felmerülne a piruvát valódi hasznát illetően, azt könnyen meggyőzhetjük a tudomány erejével! Már egy 1992-es kutatásból kiderül, hogy a szer eredményesen támogatja a súlyvesztést. Az alanyok ennek során 21 napig fogyasztottak egy piruvátot, valamint dihidroxi-acetont tartalmazó készítményt, azaz rövidítve DHAP-ot.

A testkompozíciót a kísérlet elején és végén is megvizsgálva kiderült: azok, akik a fent említett szert kapták, több kilótól szabadultak meg, mint a placebót (tehát hatástalan szert) magukhoz vett társaik.

Ezen felül egy 1999-ben végzett, 6 hetes kutatás eredménye is azt igazolta: a súlyvesztés piruvát fogyasztásával jóval sikeresebb lehet, mint nélküle. Ebben összesen 26 fő vett részt, akik közül 7 férfi és 7 nő kapott placebót, míg 3 férfi és 9 nő szedett piruvát tablettát – természetesen anélkül, hogy közben tudtukra adták volna, melyik csoportba kerültek.

Mindannyian részt vettek egy heti 3 napos edzésprogramon is, aminek során 45-60 perces aerob (monoton, huzamosabb ideig tartó) és anaerob (rövid, intenzív erőkifejtéssel járó) testmozgást végeztek. A konklúzió azonban ezúttal is az volt, hogy a piruvátot szedők két kilogrammal többtől szabadulhattak meg, mint a többi résztvevő.

Csökkent a koleszterinszint és a visszahízás kockázata

Nem kevésbé kecsegtető eredményeket mutatott egy olyan kutatás, amelyet kifejezetten magas lipidszintű (azaz magas vérzsír-szinttől szenvedő) alanyok körében folytattak. A szintén 6 hetes kísérlet során a 40 résztvevő magas koleszterin- és zsírtartalmú étrendet folytatott. Ennek kiegészítőjeképp az egyik csoport placebót, míg a másik piruvátot kapott. Az eredmények magukért beszélnek: a placebót fogyasztók LDL-koleszterinszintje változatlan maradt, míg a piruvátot szedők körében 4-5 százalékkal csökkent a kísérlet végére.

A 6 hetes program a piruvátot szedő csoport esetében statisztikailag is több fogyást, eredményesebb, átlagosan 2 és fél kiló körüli testzsírvesztést és mintegy 3 százalékkal jelentősebb testzsírszázalék-csökkenést eredményezett. Ez a csoport sokkal jobb eredményeket produkált a hangulatot mérő skálán: 4 hét után csökkent a fáradságuk, 6 hét elteltével pedig nőtt az energiaszintjük és a lelkesedésük. Így tehát kijelenthető, hogy a 6 hetes, enyhe fizikai aktivitással kombinált piruvát-fogyasztás jelentős zsírtömeg- és testtömeg-csökkenést idézett elő az alanyoknál.

De vajon mennyire segít a piruvát az elért testsúly tartós megőrzésében? Egy újabb kutatás erre is fényt derített! A 17 résztvevőnél először fogyást idéztek elő egy energiaszegény étrend segítségével. Ezt követően azonban az addigi kalóriafogyasztásunk másfélszeresére állították vissza őket, miközben semmilyen testi aktivitást nem végeztek.

A 3 hetes kísérlet eredményeképp megállapították, hogy a piruvátot szedők több mint egy kilogrammal kevesebb súlyt szedtek vissza, mint a placebót fogyasztók. A tudomány tehát a Pyruvate pártján áll, igazolva, hogy nem csupán hatékony, egészséges is.

Nutri Beauty Pyruvate most 100 darabos kiszerelésben, limitált ideig 4990 forintos áron a Tiéd lehet! Bárkinek ajánljuk a fogyasztását, aki természetes hatóanyagú zsírégetőt keres – ám egyúttal belátja: csodaszerek nem léteznek, a fogyáshoz saját teljesítményére is kitartására is szüksége van. Ha mindez adott, a Pyruvate a legjobb barátod lehet az álomalakhoz vezető úton!