Divat 50 felett: tavasszal is mutatósan

Tavasszal a divat 50 felett is magasabb sebességre kapcsol
Tavasszal a divat 50 felett is magasabb sebességre kapcsol

Beköszöntött a tavasz, nők milliói kezdenek ilyenkor ragyogni a virágokkal együtt. Most mi is megtehetjük. A divat 50 felett sem kerül el minket!

Elő a  tavaszi és nyári ruhákkal, legyenek lengék vagy elegánsak! Nem kell elrejtenünk lábainkat, tavasszal végre mi is megmutathatjuk őket.

Végre itt a jó idő és nem kellenek a kardigánok, a kabátok, a poncsók, hiszen a blúzok önmagukban is elegek.

Az elegancia sosem megy ki a divatból. Ne higgyük, hogy öregít, a ruhába bújt intelligencia kortól függetlenül őrülten vonzó.

Ruhaméretünktől függetlenül elég felkapnunk egy mosolyt az arcunkra, és máris csinosak leszünk, hiszen mienk a legfontosabb kiegészítő.

Ne feledkezzünk meg laza, szűk farmerjeinkről sem! Tavasszal bármilyen blúzzal vagy toppal jól mutatnak, ráadásul rengeteget fiatalítanak is.

A kiegészítőktől sem kell megriadni. Sálak, nyakláncok, karkötők és fülbevalók – elő velük! A divat 50 felett egyáltalán nem jelenti, hogy a fantáziádat ne engedhetnéd el!

Az élénk színektől sem kell ódzkodni. Mind a sárga különböző árnyalatai, mind a pirosas színek ragyogóvá varázsolhatnak minket.

Merjük ötvözni a különböző stílusokat, állítsunk össze új szetteket, hiszen lehet, hogy új csodákra bukkanunk! Ne feledjük: a divat 50 felett is rengeteg lehetőséget tartogat!

(M.F.)                                                                                      Képek forrása: Pinterest

A szexi öltözködés 50 felett sem nehéz, ha elég bátor vagy

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>