Csinálj végig legalább hat randit!

Hat randi elég lesz
Hat randi elég lesz

Az idősebb korosztálynak időre van szüksége, amíg visszaszokik a randizáshoz. Ne add fel, ha ösztöneid azt súgják! Ha az illető csókjának szimpla gondolata már nem okoz fizikai fájdalmat, jó úton haladsz. 

Az első három randi

Ne idegeskedj, ne fantáziálj, és ne legyenek elvárásaid az első három randevú előtt. Ha megoldható, próbáld a találkákat nyilvános helyre szervezni. Próbáld meg elkerülni a kötődés kialakulását vagy személyes információk megosztását a másik féllel az első három találkozón. Ne szomorkodj, ha nem jönnek be a számításaid, és nem alakul ki kapcsolat azonnal kettőtök között.

Mitől alakul ki a vonzódás és a szerelem?

Sokunknak elég egy szokatlan tett, egy szó, egy szemkontaktus vagy egy mosoly, hogy szerelem ébredjen bennünk. Keresd a kémia jeleit a gesztusaiban, szavaiban vagy érintéseiben. A vonzódás kialakulhat például egy vacsora alatti intellektuális beszélgetéstől, közös érdeklődési körök felfedezésétől, vagy régi sorozatok és zene utáni nosztalgiától. A legfontosabb az, hogyan érzed magad, amikor a közelben van.

Negyedik és ötödik randi

Jó ötlet lehet megfigyelni a másikat különböző környezetben, helyzetekben és időpontokban. Ezek alapján kitapasztalhatod a viselkedését és reakcióit. A negyedik és ötödik randi alatt már bele lehet menni a részletekbe. Maradj elbűvölő és szimpatikus. Ne említsd meg a házasságot, vagy életed nagy hibáit. Itt már nyugodtan beszámolhatsz az egészségügyi állapotodról. Kezdj el diszkrét utalásokat adni a szexszel kapcsolatban!

A bűvös hatodik randi

A hatodik találkozás után volt már köztetek egy kis érintkezés, megfigyeltétek egymást különböző helyzetekben és személyes történeteket osztottatok meg egymással. Ha nem is alakult ki fizikai vonzalom, akkor is találhattál egy barátot. Ha románcot érzel, gratulálok! Innen már minden csak rajtatok és a szerencsén áll!

(K.D.)

A cikk forrása itt >>