Családi ajándék ötletek karácsonyra, amikkel könnyen letudhatod a bevásárlást

Családi ajándék ötletek karácsonyra

Bizony, ismét közeledünk az évnek ahhoz a szakához… és most nem az ünnep meghittségére gondolunk, hanem az azt megelőző másfél hónapnyi stresszre, ami alatt az ajándékokat igyekszel begyűjteni. Idén megkönnyítjük neked, cikkünkben sorra kínálkoznak a családi ajándék ötletek karácsonyra, amiket már jó előre kényelmesen beszerezhetsz.

Szuper ajándékötletek a szórakozás jegyében

A társasjáték örökzöld választás, amivel ráadásul az eljövendő összejöveteleken való szórakozást is bebiztosítod. Egy izgalmas társasjáték így igazából az egész családnak ajándék, megannyi közös élményt szerezhettek majd még vele. A Pingvin Játék webshopjában rengeteg családi társasjáték sorakozik, érdemes körülnézned.

Ha a játék ötlete tetszik, de szeretnéd a gyerekeket valamilyen módon kiterelni a szabadba, küldd őket küldetésre! A városban sétálva ugyanis izgalmasabb rejtélyek várnak rájuk, mint gondolni mernék. Kincskeresés, titkos kémdráma, eltűnt tudós megmentése – a Landventure tematikus városi játékai segítségével megelevenedik a kaland. Az ajándékutalvány egy évig bármikor felhasználható, játszható egyedül vagy akár nagyobb társasággal is.

A család férfi tagjainak (na persze nőknek is lehet) kézenfekvő ajándék egy üveg jó minőségű alkohol. Éppen ezért túl egyszerű is, csavarj rajta egy kicsit és ajándékozz inkább egy felejthetetlen sörös élményt! A BREW!Studio online megvásárolható Ajándékutalványa beváltható sörkóstolásra és sörfőző tanfolyamra is. Előbbi ideális, ha a célszemély nagy sörrajongó és kedveli a különlegességeket. A sörfőző tanfolyam pedig akkor klassz választás, ha érzed a hajlandóságot szerettedben, hogy otthon is elkezdjen főzőcskézni. A tanfolyam után ugyanis valóban sorra főzheti otthon saját söreit.

Ajándékozz a tudatosság jegyében

Neked is van olyan rokonod, aki igyekszik a mindennapok során környezet-és egészségtudatosan élni? Karácsonykor különösen meggyűlhet a bajod vele, amikor ajándékot keresel számára. De erre is van ötletünk: a Greenpeace designos támogatói kulacs, vászontáska és maszk egy igazán ütős kombináció. Arról nem is beszélve, hogy ezek árával a szervezet működését támogatod. Pénzed tehát jó helyre kerül, sőt, a megajándékozott személynek is büszkén mesélheted, hogy ajándéka árával a Greenpeace műanyagszennyezés elleni harcát támogattad. Ügyelj rá, hogy ne a csomagoláson bukjon el a dolog, keress hozzá újrahasznosított papírt vagy használd a vászontáskát csomagolásként.

Fektetheted a hangsúlyt az egészségedre – és szépségre – is. Számos egészségközpont és kozmetikus kínál már ajándékkártyákat, mellyel különböző kezelésekre fizetheted be szeretteid. Választhatsz például frissítő, fiataltó kozmetikai kezeléseket, arcmasszázst, de akár sminktetoválást is. Inkább meghagynád a döntést a megajándékozottnak? Keress szabadon felhasználható utalványt. Mindkettőre lehetőséged van Mathisz Helga, profi sminktetováló és kozmetikus szalonjában.

Van olyan rokonod, akiről tudod, hogy évek óta panaszkodik a kontaktlencse- vagy épp szemüvegviselés miatt, esetleg tervezi is, hogy megműtteti a szemét? Beszéljetek össze a többiekkel és dobjatok össze közösen egy látásjavító műtétre váltható Ajándékkártyára. A Saint James Szemészeti Központ oldalán választható értékben vásárolhatsz ajándékkártyát.

Családi ajándék ötletek karácsonyra az elmúlt évekből

Minden évben igyekszünk segíteni és tippekkel szolgálni, így mostanra már egész kis karácsonyi ötlettár alakult ki magazinunkban. Korábbi cikkünkben inspirálódhatsz például kézzel készített ajándékok vagy az aktuálisan legnépszerűbb ajándékok terén is.

Áldás vagy átok? Karácsonyi ajándék rendelés pro és kontra

Kiemelt kép forrása: Christmas photo created by freepik – www.freepik.com