Csak a szerelem és a parfüm érdekel minket! – Legolvasottabb cikkeink

Szerelem és szex egyáltalán nem tűnik el ebben a korban sem
Szerelem és szex egyáltalán nem tűnik el ebben a korban sem

A szerelem és a testi örömök olyan témák, amelyek még ötvenen túl is foglalkoztatnak minket. Hogyan ismerjük fel a hozzánk illőt, hogyan éljük meg a testi boldogságot, és mikor van vége egy szerelemnek? Nem csodálkozunk, hogy a parfüm használatának trükkjeit is kimagaslóan sokan olvasták. Múlt héten megjelent, legnépszerűbb cikkeinkből válogatunk.

Honnan tudod, hogy már kialudt a láng?

„Aki volt már valaha szerelmes, mind ismeri a választott iránti epekedést. Az érzést, amikor alig várod, hogy hazaérj a munkából, és láthasd a kedvesed. Amikor igyekeztek minél több időt együtt tölteni, hogy csak egymásra figyelhessetek. Ha ezzel szemben, te inkább kerülöd a párod, az elég egyértelmű jele annak, hogy már nem vagy szerelmes” – írtuk összeállításunkban, amelyben meglepő módon olyan szempontokat is találsz, amelyekről nem gondolnád, hogy fontos lehet.

Ez a 6 jel mutatja, hogy már nem vagy szerelmes

Még az sem mindegy, hogyan fújod a parfümödet!

„Belénk ivódott a mozdulat, hogy miután egyik csuklónkra permetezzük a parfümöt, a másikkal összedörzsöljük, és csak azután érintjük a nyakunkhoz. Pedig a dörzsöléssel felmelegítjük a bőrünket, melynek hatására természetes enzimek szabadulnak fel, melyek megváltoztatják az illatot.” További hasonló hasznos tanácsokat olvashatsz az összeállításban, hogy ha eddig nem, mostantól végre megtudd, hogyan kell helyesen használni a különböző illatanyagokat.

A parfüm használatakor is hibázhatsz! Ezekre figyelj oda!

Ahogy öregszünk, egyre inkább hiszünk az első benyomásban

„Minél érettebb valaki, annál jobban ismeri önmagát. Ennek köszönhető, hogy az érett nők első látásra képesek eldönteni, vonzódnak-e az előttük álló férfihoz, vagy sem. A kutatások kimutatták, hogy minden negyedik, 65 fölötti nő képes előre megmondani, elképzelhetőnek tartja-e a folytatást újdonsült ismerősével. A 45-65 év közötti korosztálynak már csak a 19 százaléka képes ugyanerre. Kimutatták azt is, hogy a hatvanas nők nagyobb bátorsággal szakítanak félbe egy randevút, ha azt érzik, az csak időpazarlás” – derült ki múlt heti cikkünkből, amelyben arról is szó esett, hogy minél idősebb egy nő, annál inkább segítségül hívhatja fejlett önismeretét az érzelmi kérdések megválaszolásához.

Az idősebbek hiszik inkább, hogy létezik szerelem első látásra

Kényes téma, ami mégis mindenkit érdekel

„Migréned van? Ideje szexelni! Bizonyították, hogy az orgazmus képes csillapítani a fájdalmat. Nem tudni pontosan, minek köszönhető, hogy a nők a korral egyre intenzívebb és gyakoribb orgazmusra képesek, de nagy valószínűséggel tapasztaltságuk állhat a háttérben” – írtuk a női orgazmusról szóló cikkünkben, amelyben további részleteket árulunk el a titokzatos női orgazmusról.

10 dolog, amit nem tudtál a női orgazmusról

Ha el kell engedned, tedd meg!

„Miért ragaszkodsz a régi sérelmekhez? Miért nem tudsz megenyhülni azokkal szemben, akik fájdalmat okoztak neked? És legfőképp miért nem tudsz megbocsátani saját magadnak? Nem kell elfelejtened, ami történt, a hangsúly az elfogadáson van” – szól az egyik alapfeltevés, amelynek mentén haladva képesek leszünk elengedni a felgyülemlett rossz érzéseinket és beidegződéseinket.

Az elengedés mestersége is tanulható, láss hozzá!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>