Celine Dion lett az új divatnagykövet

Celine Dion (forrás: us.hola.com)
Celine Dion (forrás: us.hola.com)

Idén márciusban töltötte be 51. életévét Celine Dion, bár nagy eséllyel ránézésre ezt egyikünk sem mondta volna meg. Az énekesnő igazi példakép sokak számára, hiszen mind a karrier, mind a család terén becsülendő eredményeket ért el. Április elején a L’oréal Paris márka nagykövetének is megválasztották, mellyel újabb jelentős mérföldkőhöz ért el a karrierje.

Mindannyiunk számára inspiráló lehet

Az ötvenegy éves sztár pályája mindannyiunk számára motiváló lehet. Férje elvesztése után egyedül neveli ikerfiait, a szakmában töltött több évtized után is rukkol elő újdonságokkal, és a divatra is nagy figyelmet fordít. Fontos számára a megjelenése, ápoltsága középkorú nők millióinak ad inspirációt nap mint nap, hogy ők se hagyják, hogy kifogjon rajtuk az idő vasfoga.

A L’oréal arculatába tökéletesen illik

„Vele született az önbizalom. Mindig követte a szívét a sikerig, szembement a sztereotípiákkal és utat tört az egész női nemnek. Celine tökéletesen megtestesít mindent, amit a márkánk képvisel” – nyilatkozta a márka globális igazgatója, Pierre Emmanual Angeloglou. „Celine-nel beteljesül a tervünk, hogy olyan márkanagyköveteket sorakoztassunk fel, akik erősek, asszertívek, sokfélék és inkluzívak.”

Ez még mindig csak a kezdet?

Nem úgy tűnik, mintha Celine Dion a közeljövőben lassítani akarna. „Elértem arra a pontra az életemben, ahol izgatottan várom, hogy inspirálhassak másokat, hogy gyönyörűnek és magabiztosnak érezzék magukat. Szeretném, ha minden nő megtanulná elfogadni és szeretni magát” – nyilatkozta a kanadai énekesnő.

Karrierje a folytatásban is felfelé ívelni látszik. Celine Dion olyan nevekhez csatlakozik a L’oréal csapatában mint Duckie Thot, Eva Longoria vagy Julianne Moore. Utóbbi két név, akárcsak Celine Dion, a középkorú nők táborát erősíti – bizonyára nem véletlenül! A divat 50 felett is él és hódít, mi nők, 50 felett sem szűnünk meg nőnek lenni. Örülünk, hogy a L’oréal Paris erre minden nap emlékeztetni is szeretne minket.

(M.F.)                                                                                           A cikk forrása itt >>

Tavaszi divat trendek, melyeket 50 felett is érdemes követned!

Ha a cikkel kapcsolatban bármi eszedbe jutott, írd meg nekünk! Ezt egyszerűen megteheted ide kattintva  >>